Ilok u Hrvatskoj sve popularnija destinacija za kupce sa srpskim tablicama – u čemu je tajna?

Ostavite komentar


  1. Da,da… Postali smo najkuplji, preko noći. Katastrofa jedna, opšta. Neizdrživo, od korone Srbija je kao Monte Karlo sa cenama. Dokle, svaki dan nova povećanja, čim je ovo opravdano?

  2. Šta sve napisaste i nalupaste. Idete na primer u Lidl ili Maxi, pa čak i Rodu u Novom Sadu, naći ćete jeftinije sve što ste nabrojali u Iloku. Gluposti! Ej, neko iz NS da ode u tu selendru da bi kupovao po istoj ili čak skupljoj ceni mleko, jogurt, meso,.. Pa ovo nema veze s vezom!

  3. @Hm Uvek me je oduševljavala potreba nekih ljudi da kada nešto ne znaju moraju druge da ubede da znaju. Lepo su ti napisali neke od razlika u cenama. Svake godine sam u Španiji po mesec dana, imam i aplikaciju dva najveća lanca marketa i vidim razlike u cenama u našu štetu i to sve više. Malo je artikla koji su kod nas jeftiniji,ali to sve je „mud(r)a“ politika.

  4. Vindijin jogurt je jevtiniji kod nas, pivo takodje. Diesel u HR 165, meso, mesne prerađevine, puter tvrdi sirevo jevtiniji cak i bez akcije, a na akciji drasticno. Ilok za shoping.tako tako, ima.dva mala marketa, ali ga treba obavezno posetiti turisticki. Muzej grada iloka i Iločki podrum su must! Oko 20 januara je Vinkovo, takođe must. Gorivo.obavezno natocite u Iloku, a ako naletite na nesto u Konzumu, to je bonus…

  5. Da li pisac teksta ide u kupovinu ili maliciozno preuveličava naše cene? Pazarim i u Srbiji i u Hrvatskoj, svake 2 nedelje, i tačno znam šta je jeftinije kod nas, jer još uvek dolaze u kupovinu, a i šta ja donosim odande. Zato pre pisanja proučite materiju.

  6. Prvo proverite činjenice. Bogojevo da je propalo? Gluposti! Ducko gradi novi market… Puno je stvari ovde jeftinije, vidim komšije iz Hrvatske kako pune gepeke. A iz Hrvatske donosim meso svinsko i juneće, kao i neke sireve sa akcije. Ostalo nije baš jeftinije po marketima.

  7. Botovi koji nisu izašli iz svojega sela uveravaju da znaju cene u drugoj državi.
    Pa ljudi, danas je sve na internetu, poredite cene, Hrvatska je zadnjih godinu dana jeftinija od Srbije poprilično.

  8. U hr idem često jer mi je tamo majka koju kbilazim i kupujem samo ono što ovde nema. Ostalo je sve skuplje. Dizel natočim na omv vikendom kad je onaj skuplji 10 din jeftinjji po litri. Možda je nešto jeftinije kad je na akciji ali je ivde još uvek jeftinije.

  9. Koliko ti kupiš tog mleka i mesa da bi ti se isplatilo iz NS da ideš tamo.Ja juče bio u Lidl-u i kupio 1,5 litara mleka za 128 dinara.

  10. Ja idem preko i znam cene. Meso je jeftinije ali ono uvozno i smrznuto doveženo. To je meso sve 5ta klasa. Ostalo kod nas jeftinije. Pisac teksta je lupež nešto napisao a nije proverio. Kaže kod nas mleko 150din. Ja juče u maxiju kupio 130 din 1.5l.

  11. Još jedna u nizu poluistina . U HR je jeftinije gorivo , ali nije 1.34 nego 1.40 , ja sipam dizel. Meso jedino kad je na nekoj akciji bude jeftinije , inače je ili skuplje ili egal. Mlečni proizvodi skuplji, pekarski proizvodi takođe, konditorski takođe, hemija skuplja, pivo , cigarete skuplji. I baš nešto ne viđam tablice iz Srbije , a živim u Vukovaru . Ja kupujem samo šta je na sniženjima, tako da sam juče obišao Kaufland, Špar i Lidl.Ovo vam je iz prve ruke . A taj Nenad izgleda živi na siru, pošto mu je to najvažnije.

  12. A meni Hrvati govore kako je tamo sve poskupelo posebno posle prelaska na evro i dolaze ovde kod mene u okolinu da kupuju. Inace mleko 109, jogurt 140, danasnje cene gde ja kupujem. Tako da…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.