Koliko novca vam treba da sa decom letujete u Grčkoj?

Ostavite komentar


  1. Mislim da je pored smeštaja u proseku za hranu, sladoled, piće na plaži i tome sl. za četvoročlanu porodicu potrebno dnevno od 60 evra minimum. Međutim, ukolio planirate da sve sami pripremate i da ne kupujete ništa na plaži onda može i niže. Npr. ako su na plaži 2 frapea 8 evra i dva soka 8 evra u proseku, to je već 16 evra.

  2. Poštovani!
    Vrlo brzo „stiže“ račun za hladne radijatore,fenjersko osvetljenje,i td.-
    to je želja Predsednika.

  3. Pa za bilo kakav vid izlaska iz kuce, bila setnjica po gradu ili izlet ili pak odmor, potrosnja zavisi od toga kolika su ogranicenja dece i njihovih prohteva. Ako kupujes sve sto ono vidi, onda bolje izadji u dvoristu samo, sigurica i usteda hahahha
    Imam dete, ali vaspitanje je nesto sto mora od malena da se stvara kako ne bi doslo do neprijatne situacije. Ne je NE, da je DA. Mozda i posle ne treba da postoje, treba decu uciti da postuju ono sto im se pruzi i znati da odbijanje. Jer nece sve na posluzovniku da mu se stvara tokom odrastanja i zivota uopsteno.
    Pozdrav

  4. Odlicno je takmiciti se ko je veca stipsa a zanemariti momente koji odmor cine odmorom, a to su, pored promene sredine, i promene dnevne rutine…sigurno su vam zene presrecne „odmorom“ u kojem rade sve sto rade i kod kuce.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.