Mihajlović sa ambasadorom Francuske o izgradnji beogradskog metroa

Ostavite komentar


  1. Sve je to u redu,ali mi iz Rusnja,Labudovog i Petlovog brda ,Ceraka,dela Zarkova,Belih voda itd. da bi dosli do takvog metroa treba da idemo do sredine Pozeske (Banovog brda)?!Koliko ce nama biti potrebno vremena i maltretiranja da bi dosli do Terazija ili Trga Republike?Nama ovakve linije metroa nista ne znace,posto ce nam svejedno biti isto da li idemo autobusom kao do sada ili tim metroom koji ce kostati vise od 4 milijarde evra!

  2. Prvi put vidim da jedan ministar razgovara o gradskom metrou! Sta radi gradonacelnik koji se ne mesa u svoj posao! Osim toga, postoje vec dve placene studije, jedna od pre 40 godina a druga od nedavno (francuska) a nikako da vidimo licitaciju ili tender kako to nasi vole da kazu ali ne i da ispostuju? Jos jedan tajni ugovor? Sto je mnogo, mnogo je g-do Mihajlovic!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.