Radnici PKB traže svoje akcije

Ostavite komentar


  1. ne bi trebalo da se brinemo, i „akcije“ i provizije i „ono“ ispod zita su nasli put do dzepova 2 brata.

  2. Normalno je da ce Vesic reci da je dobar komercijalni posao. Ne brinu me lopovi u vlasti vec me brine ne zainteresovanost Srba za svoju buducnost. Kad sve rasprodaju i zaduze zemlju do guse, kasno je onda protestvovati. Cudi me da nema niko u SNS ko je patriota ove jadne zemlje pa da ustane i ulozi protest na ne razumne postupke sa vrha. Prodati PKB je bio kriminal od sebe a prodati po ceni kojoj je prodat je veleizdaja srpskih interesa. Neko bi morao za ovo da bude osudjen dozivotno.

  3. Sve je već odavno rečeno, ili da uzmemo motke u ruke ili pasoše. Treća opcija je ova sada situacija. Kakva crna demokratija, ona je crkla odavno ako je ikada i živela kod nas, deca će nas kleti a potom više neće imati ko da nas kune. Prodali smo se za sitninu.
    Pozdrav redakciji Danasa

  4. i radnici EPS-a traže pa ništa već godinama..čak i sindikat EPS-a tumači to momentom kada firma postane D.. ????? Ima li nekoga u ovoj državi da pokrene to pitanje??????!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.