Sandžak zaostaje za Republikom 13.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Postovani, oblast koju nazivate Sandzak obuhvata teritorije dve zemlje, Srbije i Crne Gore. Posto su se Srbija i Crna Gora rastale i dve su odvojene drzave, kako se onda moze uzimati prosek zarada u Sandzaku i u ostatku Srbije? Sandzak ne postoji kao autonomna oblast i oblast se zvala tako tokom Otomanske okupacije. Ne znam kome je palo na pamet danas da zove tako tu oblast Srbije? Ove opstine sto ste nabrojali pripadaju Raskoj oblasti i Zlatiborskom okrugu i molim vas da tako nazivate ove opstine. Imate i na internetu mape Srbije pa proverite kojim okruzima navedene opstine pripadaju ako meni ne verujete. Lep pozdrav.

  2. dodajte bilo koju regiju u Srbiji ista je situacija. Izbacite Novi Sad , Beograd i još par opština i gradova i situacija je ista nije to nikakva diskrimacija te oblasti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.