Sindikat Pošte Srbije „Radnik“: Ne podržavamo obustave rada

Ostavite komentar


  1. A sta je to on pomogao za vreme od kad je VD firme, i njegove konekcije? ono sto je pre 10 godina bilo normalno dobit firme koju su radnici zaradili danas mora da se pregovara i strajkuje za to,…

  2. „Istakao je da mu je žao što radnici Pošte nisu bolje iskoristili spremnost Đorđevića da unapredi njihov položaj.“ A isti Direktor juče kaže tipa – „Znam da zaslužujete veće plate ali nije moguće da se desi.“

  3. A hahahahahaha, a sindikat „Radnik“ je SNSov, svi clanovi su njihovi, takođe su i svi bili prisutni na „cuvenom“ mitingu. Eto toliko, pa vi procenite da li je ova izjava istinita.

  4. Kad su tako svi dobri sto godinama vode radnike kao tehnicare 1 a rade isti posao kao kolege tehnicari 2 ,imaju platu manju za 10.000… niko nesme ni da pita

  5. Klasičan bot….nije on radio kao poštar,dostavljač,šalterski radnik,nije on gladan on ne jede predsednikov parizer već od njega dobija apanažu za pršut normalno je da tako istupa

  6. Poštovana redakcijo ako vas stvarno zanimaju razlozi obustave rada radnika u poštiotidjite do neke pošte i pitajte direktno njih.

  7. U kojoj pošti radiš druže, kad je sve super i normalno da ne podržavaš proteste kad te stvorio generalni.

  8. Baš zbog ovakvih izjava su se radnici ogradili i od poliitičara a bogami i od sindikata…

  9. Sve radnik do radnika.
    Da je normalno stanje u firmi, dotični ne bi ni bili zaposleni.
    Poštari samo napred.

  10. Kako perfidno i kukavički se krije iza imena Radnik,a ni R od radnika ,sebe uhlebio preko sindikata i može da truća on nezna zašto ljudi štrajkaju,pa normalno da ne znaš,tebi je super .Poštari spakujte ga i pošaljite u jednom pravcu.

  11. Što mi nisu zaposlili muža kada im treba radnika u Pošti?Naravno da podržavam Poštare.Samo napred!Borite se za svoje pravo.

  12. Čisto da znate, za one koji ne znaju ovaj sindikat je napravio direktor pošte, to je njihov sindikat. Rade za 50000 din i protiv strajka su lepo im.

  13. Ако Вучић и његова Влада имају новаца да купе пренос утакмица Лиге Шампиона за 600 милиона евра, нека наше зарађене новце дају нама. Вучићева Србија је мртвачки покров за раднике Србије. Сад нек позове поштаре из пензије да му заврше посао.

  14. Jel pripadnika sindikata ili vodje, fotografija u kabinetu Djordjevića, poltronu beži u Sloveniju, finansisto, bruko!!! ???

  15. Eto,ko ce radniku pomoci kad i Sindikat protiv njega.Moreee,motke u ruke!!!!

  16. Ako neko sme da objavi..nikome nije dozvoljeno da kaze,zaposlenima u posti,da se strajkuje u Beogradu..ljudima se vazne posiljke zarobljene,gube stipendije,novac..zato sto je sve zarobljeno tamo gde se strajkuje..u posti ih lazu daju obecanja..sve,samo ne sme da se kaze istina.Cuva se mir da neko ne poludi..sramota,beda i jqd je posa i to svi cute.Zao mi je sto se stranacki direktori preko naroda grebu za wlju

  17. Ako se radnici pošte budu oslanjali na sindikate propali su totalno. svaki put do sada su ih izneverili, da ne kažem prodali. Ko se seća prošle obustave zna da su radnici sve dok se sindikati nisu umešali u pregovore bili u poziciji da dobiju većinu onoga što su tražili. zahvaljujući sindikalcima dobili su samo obećanja. Biće, ali u mesecu Limburgu, kad se majmuni linjaju

  18. Radnik podržava Direktora zato što je on napravio taj sindikat,dalje čitajte između redova

  19. Ovde u Novom Sadu ne stizu posiljke. Ovo je politicki strajk, tako je u JP jer se tu zaposljavaju privilegovani.

  20. Manite se radnici sindikata. To je uhlebljena neradnicka sns bagra. Ne dajte sindikatima ni da prismrde strajku. Sindikati rade protiv vas. Zatvorite sve pošte i postavite radnicke straze. Kakva obecanja i ostale budalastine. PARE NA SUNCE! U roku od odmah!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.