Stamatović: Izgradićemo gondolu, uprkos i u inat vama

Odgovor predsednika opštine Čajetina Okružnom odboru SNS

Ostavite komentar


  1. Naravno da gondola treba da se izgradi.Pogotovu što ste vi već obezbedili sredstva i već dugo čekate od SNS-a građevinsku dozvolu.Reći će neko da dozvolu čekate od nadležnih za izdavanje građevinske dozvole ali ja mislim da to izdaje SNS i Vučić lično.Mislim da nisam daleko od istine, a stavili su vas na čekanje zato što vi niste član SNS-a, pa ko ste onda vi da nešto gradite u Srbiji.Zna se ko ovde gradi Vučić i to nam saopštava svakodnevno sa RTS-a.A to što Srbija gubi što gondola već nije izgrađena ovu vlast nije briga.Zato gosp.Stamatoviću odmah prionite na gradnju gondole bez obzira na građevinsku dozvolu jer se Srbija već uverila da lično Vučić koči izdavanje iste.Ne bih se iznenadio da po završetku Vučić dođe i pusti žičaru u rad što će biti udarna vest na RTS-u.

  2. iz pouzdanih izvora znam da graditelji "beograda na vodi bojani" ne primaju ni dinara poodavno. ne dajte se zlatibrci.

  3. Gospodine Stamatovicu,Vi obasjavate sjajnijom svetloscu Srbiju nego sto ce led sijalice Vucicevog Cumtobela,ciju izgradnju je pokrenuo u Nisu.
    U svakom poslu Vucic gleda svoju slavu,a ne interese gradjana i svojih saboraca.Nisam cuo da je podrzao prosirenje vec pokrenute proizvodnje led sijalica Weislight privatnog preduzetnika.Ne, tu nema njegovog udela i na kraju interesa jer ce njegova javna preduzeca da diktiraju ciju ce led rasvetu da ugradjuju gradske samoprave na ulicama i ustanovama.Vucic se mesa u rad organima vlade i samom predsedniku Ani Brnabic.Njena nadleznost je otvaranje privrednih objekata,to radi vlada jedne zemlje,a predsednik potpomaze.Trgnite se ministri i Vi prvi ministru medju imenovanim!

  4. Da niste trazili na uvid dokumentaciju BG na vodi, tesko da bi dobili ovu dozvolu.

  5. ajd nek je sa srecom, ali zasto upropastiste planinu? sta ce soliteri na planini? zar niste videli kako je upropascen kopaonik? obidjite malo austriju, svajcarsku…

    p.s. koji su ovo fazoni da ovako corav klikcem i pogadjam gde su automobili? mogu slepo da kucam ali na ove slike sam alergican! postoji toliko drugih mehanizama!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 6

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.