Vučić: Srbija u trećem kvartalu dostigla najvišu stopu zaposlenosti

Ostavite komentar


  1. A kolika je ‘stopa’ iseljavanja Vucicu, za isti period?
    … Koliko su porasle godisnje devizne doznake iz inostranstva, na privatne racune gradjana Vucicu? … Ti izgleda mislis da vladas nad idijotima?

  2. Jos jedna fabrika kablova u Srbiji. Kabliraj predsednice, cvicangle ti se pozlatile populisticke! Kabliraj ne staj, prikljucuj narodne mozgove na izvor srece i blagostanja. Kabliraj, izvoz povecavaj, narod zaposljavaj, neka ceo svet vidi nasu statistiku u „novijoj istoriji“…

  3. Nova radna mesta su uvek lepa vest! Ova fabrika nije samo od velikog značaja za Zrenjanin, već i za Vojvodinu i celu Srbiju, jer će imati veliki izvoz. Očekujemo još korejskih kompanija, njihove investicije mnogo znače našoj državi.

    1. Samo da za koju godinu ne ispare, bas kao i nemacka fabrika za preradu ribe iz Smedereva, velika investicija, stotine radnih mesta…sta ti ja znam.

    1. Doslo je vreme da smenimo ovu vladu i da na njihovo mesto dodju POSTENI, PRISTOJNI, PAMETNI I ZDRAVI ljudi.

  4. A kad će da ode da zatvori fabriku za preradu ribe u Smederevu koju je otvorio pre 3 godine i gde je „zaposlio“ 300 radnika?

  5. Kome bre ovaj prodaje maglu vise u Srbiji, juce sam bio na birou za nezaposlene i po izjavi sluzbenika, da se od mog predhodnog javljanja na biro pre tri meseca, povecao broj nezaposlenih lica a ne smanjio. Posto sam vec i u godinama, na birou sam od maja 2015. godine posto je preduzece propalo a ciji je „osnivac“ upravo Vlada Srbije. Uz to ostali su duzni da nam isplate 17 neisplacenih plata za period od novembra 2013. zakljucno sa martom 2015. godine. Tuzeni su imamo i sudska Izvrsna resenja koja i do dana danasnjeg ne mozemo da naplatimo. U pitanju je preduzece za zeleznicko ugostiteljstvo i turizam „ZELTURIST“ DOO Beograd.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.