Vulin: Do 15. septembra odluka o povećanju minimalca

Ostavite komentar


  1. Povećanje minimalne cene rada,ukidanje penala ,rešavanje probleme poljoprivrednih penzionera, ovo su teme koje se trebaju resiti radi boljeg zivota gradjana.

  2. Nista nije lako, ni jednostavno . Ako se drustvo urusavalo 13 godina, potrebno je bar 6 da se stvori pristojan i uredjen ambijent za poslovanje, zakonski okviri koji su pravedni i primenjivi.Uvek je moguce bilo kritikom,bilo plasiranjem poluistina i neistina omalovaziti svaki napor i trud i sve dovesti u pitanje. Drustva u kojima se neguje ovakva vrsta konfrontacije osudjena su na stagnaciju upravo zbog stalno-tinjajucih sukoba.

  3. Živi bili pa videli, godina za čas prođe, a 15. septembar će još brže da dođe.

  4. Ne znam zasto dobijem retku stolicu cim ga vidim, pa ne mogu ni tekst da procitam, a mozda je nesto pametno hteo da kaze.

  5. Samo bez žurbe. To za 15. 9. mi delije kao navrat-nanos. Neka odleži, pa onda da se dižu plate. Taman smo navikli na sirotinju i gladovanje a vi i to ukidate.

  6. Ja budalčine … čime smo mi zaslužili ovakve spodobe !??

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.