Aleksić: Vuk Jeremić kao Novak Đoković

Ostavite komentar


  1. Tako je! Mi nismo prćija jednog bahatog čoveka. Došao je sa izborima ništa nije uradio i otici ce sa izborima.

  2. Krsticu sram te bilo! Idi i pridruzi se glavnom uredniku Informera jer so isto kao i taj stvor

  3. Ne moze Vuk Jeremic da se poredi sa Novakom Djokovicem, Novak ima rezultate svog rada vidljive a gde su rezultati ovog drugog?

  4. Ni u kom pogledu ne može da se poredi sa Đokovićem, on je Tadićeva pudlica, pravi opis!

  5. Nije mi jasno zašto upoređivati sa Novakom kada Jeremić nije ni blizu po karakteru, uspehu i zalaganju za srbiju kao Novak đoković. Nisam primetio da se Jeremić bavi humanitarnim radom kao Novak. Njihova sličnost je jedina po količini novca na računima a sve ostalo nikakve sličnosti.

  6. A koje ovaj Aleksić. Nisama ga nikada vidio za skupštinskom govornicom.

  7. Ako kažu da je Vuk Jeremić kao Novak Đoković onda bi pesma bila "On je Vuk svi ga vole" umesto "On je Nole svi ga vole". Ne mogu se uporediti uspešni sportisti sa političarima.

  8. Sramotno je porediti političara sa našim vrhunskim sportistom. Rezultati Novaka Đokavića prevazile okvire Srbije i mogućnosti naših političara.

  9. Neumesno poredjenje. Vuk zamalo da bude broj jedan na svetu ukupno, a Novak samo u tenisu. Ako Beli bude bolji od Jeremica, zapitacu se kuda ide ovaj svet. Avaj

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.