Boško Obradović pozvan na saslušanje

Ostavite komentar


    1. SNS odn umiveni radikali se ponasaju (u odnosu na tkz opoziciju) slicno ranijem SPS koii je tada bio na vlasti. Ako neko iz opozicije strakuje, slicno rade i SPS-ovci. Situacija vec vidjena. Gradjani mogu samo da se cude, zasto valjanje u politickoj kaljugi Srbije traju ovako dugo…

    2. Poziv na saslušanje, nije isto što i privodjenje, i stavljanje iza rešetaka.

    1. Dok su Vučić i njegova banda na vlasti -NIKADA! Zato pamet u glavu na dolazećim izborima i stavite krstić svuda, samo ne Vučiću i njegovoj kamarili!

      1. E POSMAZRACU PA PREDSTAVI SE KO SI TI „GLUPI AVGUST“. NAPISI TOJ BANDI TUZBU PA KO JE KRIV NEK ODGOVARA. ALI ZA TO ZREBA DA IMAS MUDA BURAZERU ALI TI SI MUSKA PICKA. SVE SU TO RECI IZ SRPSKOG RECNIKA A UPOTEBLJAVAJU IH I JAVNE LICNOSTI.

        1. Pitam se kakvu smesu imate u glavi, umeo mozga? Svaka čast srbine, molim te ne brukaj ovo malo pristojnosti u Srbiji. Mene je sramota od tvojih postakluka, zlobe i nevaspitanja. Imaš li majku i oca, brata, sestru ili decu. Pročitaj njima ovo što si napisao i postupi po njihovom predlogu.

    2. Ne znam za lopove ali znam da je pozvan jedan koji je odavao sluzbene tajne strancima .

    1. Ne razumem,kako tkzv.demokrate iz Saveza za (veliku)Srbiju daju podrsku Obradovicu?To bi bilo kao da liberali i demokrate Nemacke,daju podrsku celnicima AfD-a!

      1. Pitanje za SNS-ovce,ko probudi tużilaštvo u Srbiji,da nije slučajno AV?Ako je raspali sako (koji mu iskreno ne priliči).Rističevića prioritet svih prioriteta,onda su se dżaba budili iz osmogodišnjeg sna.E jadni li ste beskičmenjaci.Gde ċete biti kada ne bude SNS-ovaca?

      2. Ja branim vlast, kada mislim da zaslužuje, ali reći za ovu vlast da ne krade, kao i bilo koju, je i više nego smešno. Isto važi i za pristalice. Ja garantujem da bi barem 50% Srba ukralo, samo kada bi bili sigurni da neće biti uhvaćeni, a to je jako tužno. Tu podjednako mislim i na pristalice vlasti i na pristalice opozicije.

    1. Ma nije to! Nego da ne kažete kako je sudstvo neefikasno.
      (Neki su to pričali posle noćnog rušenja u izvođenju osoba sa “fantomkama“ na glavi u Sava mali, (ne)uklanjanja restorana sa Pančićevog vrha, posle forsiranja privatne tatine firme na račun državnog “Krušika“, marihuane na više hektara u Jovanjici, pogibije žene na naplatnoj rampi u Doljevcu…)

      1. Bosko, odmah kontratuzbu! Lepo smo svi videli kako se Risticevic zaleteo da prebije tebe i drugare. Jedva ste se odbranili!

  1. Ko je rušuio u Savamali, ko je odgovoran za Jovanjicu, moglo bi se ovako letnji dan do podne. Bitno je da je poziv na saslušanje dobio jedan od lidera opozicije. Jadna je ova zemlja.

    1. TO LIDER OPOZICIJE HA HA HA JADNA OVA ZEMLJA SA LJOTICEVCIMA. E BULE AKO KRIMINALCA RACUNAS U LIDERE TI STVARNO IMAS POSLEDICE KORONE,PREISPITAJ SE I VRATI SE U PLANINU TREBA TI CIST VAZDUH ZA TVOJ ZAKRZLJALI MOZAK .PLANINA JE TVOJ DOM I TVOJA BIDUCNOST. TAJ LIDER JE ORGANIZOVAO MITING I DOSLI SU SVE NARKOMANI I DILERI DROGE SKUPILO SE CAK NJIH 400. TRI IPO GODINE LIDER PRIMAO PLATU PATE ZA ODVOJENI ZIVOT BESPLATAN STAN U BEOGRAD I KORISTIO SLIZBENI AUTO A NA SKUPSTINU NIJE TRIPUT BIO . TO JE LOPOV OVOG DRUSTVA I TREBA FA VRATI TE PARE FRUAVI. DALI STE SIPTARSKE ILI MUSLIMANSKE BULE PTEDSTAVITE SE BAR

      1. Bravo majstore. Da li ste to dobili direktivu od sefa da poostrite agitaciju? Samo napred, svojim postovima radis upravo suprotno od onoga sto ti je bila namera.

      2. Kasni dijagnoza, morate da sačekate sa lečenjem ako uopšte ima svrhe!

    2. Nije jadna ova zemlja,Bule.Jak lider od jos jace opozicije.Treba da sluze za primer narodu a ono sve nasilnici,neznalice.Njihovo je proslo.Nemaju oni kapacitet da Gospodinu Vucicu izadju na crtu.Samo po zakonu.Dosta je bilo nasilja.

      1. Citam- Premijer Papua Nove Gvineje uhapsen zbog korupcije oko nabavke nekih generatora iz Izraela… Hej, Brnabicketino, pratis li , onako digitalno i sefovski, funkcionisanje drzave , cak i u Papui, u odnosu na nase zlatno doba, ili ne razumes, razumes ili ti nije jasno da ti nije jasno, ali, ovaj, stvarno, onako?!

    3. Pa, podnesi i ti krivičnu prijavu, ako si tako siguran.Može i Marinka umesto tebe, ali ona nije baš toliko glupa, kao ti, pa da se vidi koliko i šta je sve lagala.

  2. Obradović ne treba da ide na saslušanje, već na pregled kod psihijatra.

  3. Ministrov babo nije pozvan!? Ministar je nevin!? Svi nevini, kao Škaljari i Kavačani!!! Blago tebi Srbijo sa takvim ministrima, sudijama, tužiocima, poslanicima i inim! Za istinu, za istinu živimo u „zlatnom dobu“ laži, prevara i kriminala!

  4. Treba da ga pozovu, ali on treba i da se odazove.
    Sve u svemu, svi treba da odgovaraju ako postoji kd!
    Problem je samo sto postoji pravda ali selektivna, kad se budu uzeli u pamet pa primenjivali zakon jednako prema svima, onda mozemo razgovarati o pravnoj drzavi. Do tada…

    1. Kriterij selektivnosti u politickom recniku srspkih citalaca obrazuje se prostim (ne)imenovanjem: (nije)moj i nije kriv.

  5. Obradovic je sam izjavio da je naucio lekciju i da vise nista nece resavati nasilnim putem.

  6. Kad proradi nezavisan sud Vučića neće biti u Srbiji, pobeći će glavom bez obzira. Kršenje Ustava, Brisel, pljačka, rasprodaja i iništenje Srbije…. Neizbežno dolazi taj dan… Treba pripaziti da ne pobegne…
    P.Sajdžo 2020

    1. Kršenje Ustava ne zna da li je bilo, jer nisam pravnik. U Briselu su samo razgovarali, ali ništa bitno nije donešeno, još uvek. Pljački je bilo sigurno, kao što to i rade svi političari, ali to je sve po zakonu, koji su oni donosili. Naravno, isto to je radio i Đilas. Rasprodaja i uništenje Srbije, tu mogu da se složim ako mislite na reke koje stavljaju u cevi, za ostalo se ne bih složio, bar ne u meri da je uništavao više od prethodnih vlasti.

      1. Pitali Vučića! Znal’ da svira violinu?
        A on reče! Nisam probaa al’ znam sigurno…
        P.Sajdžo 2020

    2. Slavko rasprodaju i uništenje privrede u srbiji su uradili DOSovci. Sve su rasprodaji tako da Vučiću nije ostalo ništa da proda. U mestu u kome ja živim žutaći su prodali sve firme i ljudi su ostali bez posla. Razmisli ko je lopov.

  7. I treba, cujem nece se opozvati na imunitet poslanika? Pa i ne treba jer da je pravi poslanik ne bi govorio jezikom agresivnig vandalizma.

    1. Ne može on sam sebi da ukine imunitet. To mora Skupština da izglasa. Baš bih voleo da vidim to glasanje.

  8. Treba da bude saslusan i ako ima osnova za pokretanje tuzbe , odgovarace kao i svaki drugi gradjanin.

    1. Tako je.. Tako treba.. I ti ćeš jednog dana na klupicu što uzimaš platicu za botovanje od poreskih obveznika ove zemlje.

  9. Pojedincima se to Dopalo i dopada ocigledno
    Pa navijaju za Boleta
    To je Demokratski

  10. Već sam dosadan samom sebi : Savamala, Krušik, Jovanjica, helikopter, „doktorati“……………..!

  11. Pitanje za SNS-ovce,ko probudi tużilaštvo u Srbiji,da nije slučajno AV?Ako je raspali sako (koji mu iskreno ne priliči).Rističevića prioritet svih prioriteta,onda su se dżaba budili iz osmogodišnjeg sna.E jadni li ste beskičmenjaci.Gde ċete biti kada ne bude SNS-ovaca?

  12. Biti nevaspitan i nasilan prema Risticevicu koji je u godinama kada treba imati postovanja ma koja je politicka opcija u pitanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.