Brnabić donela odluku: Lokalni i beogradski izbori 2. juna

Ostavite komentar


  1. Da li je opozicija tražila objedinjavanje beogradskih i lokalnih izbora za 02. juni? Meni se čini da nije.

  2. Konacno. Promena je pokrenuta i sada je nezaustavljiva. Svi da biramo promene 2.juna. Da prodisemo u nedelju uvece 2.6.2024. godine.

  3. Ovakvom odlukom na izbore neću izaći. Bez obzira da li neke opozicione stranke budu odlučile da ipak prihvate 2. Jun kao datum beogradskih izbora! Jednostavno, izbori će biti namešteni 100%. Dakle, hvala lepo, dosta mi je uzaludnog glasanja!

  4. Kakva manipulacija vlasti! Sad kad su zavrsili sa spiskovima biraca i preselili ih tamo gde je bilo“ suplje“ …sad sve moze…hahahaha…

  5. Kradju izbora smo svi zaboravili. Istraga i sud da lopove uklone pa onda glasanje. Mora lopove staviti gde im je mesto

  6. U prevodu: Naselili smo Beograd, Nis, Novi Sad,… dovoljno, tako da provizija od EXPO nije vise u pitanju. A za ostatak Srbije bas nas briga ionako nema tamo nista od para

  7. Prividja mi se onaj beli helikopter, kojim je Čaušesku pobegao iz Bukurešta… Nije baš daleko stigao.

  8. Juče je tvrdila da to ne može i da je protivno „ustavima i zakonu“ i da ona neće da krši ustav.

  9. Predsednica Skupštine Ana Brnabić donela je odluku da se prihvati zahtev opozicije da se svi lokalni izbori održe u istom danu sa beogradskim izborima, 2. juna.
    Izvor: N1 Beograd
    „Odluku je donela uz konsultacije i savet predsednika Republike Vučića, navela je.“
    Stvarno ste, kao država, pali duboko, duboko. Inače, jel če biti dovoljno autobusa, da prebaciju narod tamo vamo? Sramota od Vučićlanda!

  10. ”Brnabić donela odluku”! Dajte, molim Vas! Još uvek verujem da ste ozbiljna dnevna novina.

  11. Molim vas da obratite pažnju na naslove. „Brnabić donela odluku…“ je sve samo ne tačno. Zna se ko je doneo odluku. Ona je mogla da je, eventualno „donese“ do medija (u istom smislu „donošenja“ kao što i „pliva patka preko Save“ ili Golub Jeremić (do)nosi pismo u UN).

  12. Kad ćemo da vidimo OPOZICIJU NA SVIM TV KANALIMA KAO VUČIĆA?
    Kad ćete da OBRIŠETE VUČIĆEVO IME sa glasačkog listića jer on NE UČESTVUJE NA IZBORIMA? To je prevara birača?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.