Članstvo Kosova u Interpolu dobro i za Srbiju

* Đorđević: U sledeće dve-tri godine nije realno očekivati da će Interpol razmatrati i poslati misiju koja će utvrditi da li Kosovo ispunjava uslov * Kostreš: Bilo bi pogrešno da Kosovo bude crna rupa na mapi Evrope * Najdenov: Dok mi bijemo unapred izgubljene bitke, Kosovo već učestvuje u institucijama i sarađuje sa zemljama u svetu
Podeljena mišljenja oko ulaska Kosova u međunarodnu policijsku organizaciju

Ostavite komentar


  1. Чланство Тачијеве џамахирије у Интерполу, било би добро и за Србију!?Могла би да тражи изручење Харидинаја и Тачија-хирурга(антианестезиолога) из Жуте Куће!!!

  2. Realno gledano da je Pablo Eskobar ostao u parlamentu,kolumbija bi bila izbačena iz članstva Interpola.
    Amerika to nije dozvolila,zato što dele isti kontinent,ali izgleda za Evropu ih baš briga.

  3. Problem u svemu ovome je u tome sto Albanci NE zele clanstvo u Interpolu kako bi bili efikasnij u borbi protiv kriminala nego SAMO i ISKLJUCIVO zbog dobijanja legimiteta za njihov nacionalisticki projekat na Kosovu. Clanstvom u Interpolu, albanski kriminalci bi i dalje bili zasticeni kao i sada jer je sama vrhuska "drzave kosova" izrasla na kriminalu a dobar deo se i dalje bavi kriminalom.

  4. Blesav naslov, jos blesavija "argumenti" u korist clansta tzv Kosova u svetskim institucijama. Ludo i bolesno do bola. Sta je sledece? Mozda, da Islamska drzava postane clan UN ili Interpola ????

  5. @Adrian

    Ako si ti sastavljao "statistike" onda je sigurno tako i ne samo to, nego po tim istim "statistikama" ta tvoja ":drzava kosova" je prva u svim oblastima, plate su vam 3000 evra, svetski ste sampioni u fudbalu, uvozite radnu snagu iz Svedske, potomci ste Ilira, Dardana i Atlantidjana itd.

  6. Ovo je pretpostavljam predsednikovo misljenje,mozda i priznati Kosovo,to su nasi veliki prijatelji,reko mu Rama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.