Dačić: Bojkot je vrsta ultimatuma

Ostavite komentar


  1. Jadnici, svoj spas vide u nejedinstvu opozicije i decenijama rade na tome.
    A tek to, da „pevač“ koji je na granici cenzusa, priča o nečijem rejtingu …

  2. Kada bi bili jednaki predizborni i izborni uslovi za sve učesnike izbora, kada ne bi bilo kupovine glasova i ucena birača od strane SNS, kada ne bi bilo migracija stanovništva prema izbornim potrebama SNS, kada bi opozicija bila zastupljena u medijima isto kao i vladajuća bagra, kada bi….e tada bi Dačić saznao “realan politički rejting“ opozicije.

  3. Koferče počeo (kao i gazda mu) da gostuje po šund televizijama.
    Uništitelj SPS_a ali zato uvlakač SNS_u radi mrvica u vlasti za njega i njemu najbliže (Slavica, Ružić, Antić, Nikodijević itd).
    Od većinske stranke istu je doveo u društvo Zanoktice, Vulina, Ljajića, Popovića i ostalih kombi stranaka.

  4. g Predsednice Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačiću kad kazes: Bojkot je vrsta ultimatuma, mislis valjda da je „ultimatum“ i to sto lideri ogranaka srbskih partija na teritoriji Kosova pozivaju na bojkot registracije stanovnika drzave Kosova ??!!

Ostavite komentar


Politika

Koalicija Biramo možda odustane od izlaska na izbore zbog opstrukcija vlasti: Reakcije na obaranje lista na Novom Beogradu, Vračaru i u Jagodini 10

Koalicija Biramo možda odustane od izlaska na izbore zbog opstrukcija vlasti: Reakcije na obaranje lista na Novom Beogradu, Vračaru i u Jagodini

Svi kandidati na listama koalicije Biramo, na svim opštinama i u svim gradovima u kojima se kandidujemo, imaju pravo da budu birani na listama na kojima se i kandiduju. Prema čl. 3 stava 1 Zakona o lokalnim izborima, kandidat na izbornoj listi u momentu predaje liste mora imati prebivalište na istoj opštini na kojoj je upisan u birački spisak, na kojoj ostvaruje biračko pravo – kaže za Danas Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta koji učestvuje na izborima u koaliciji Biramo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.