Dačić: Pretnje Vučiću se ne mogu pravdati metaforama

Ostavite komentar

  1. Stvarno, kako vam svima nije žao malog Aleka? Preživeo čovek 76 atentata, barem prema Informeru. I sad, kad vam ni to nije uspelo, da uklonite jedinog koji se bori za sve nas danonoćno, rešili ste napokon da ga ubijete na najsvirepiji način – karikaturom. Da nije sve tragično, bilo bi smešno

  2. Suvišno reći da u iole ozbiljnijim zemljama nema ni dela ove smešne histerije u situacijama kada je neko iz vrha vlasti stvarno ugrožen. Počinjem da mislim da ovaj narod ipak ne zaslužuje ovu pokoru.

Ostavite komentar

Politika

Nova stranka-Da se struka pita: Ne mešati poštu i zdravstvo 10

Nova stranka-Da se struka pita: Ne mešati poštu i zdravstvo

Nova stranka - Da se struka pita ukazala je danas da je najavljena saradnja Ministarstva zdravlja i Pošte Srbije u vezi sa izdavanjem elektronskih recepata privatnog sektora još jedan primer kako se poslovi koji su isključivo u nadležnosti stručnjaka Ministarstva zdravlja delegiraju potpuno nekompetentnim osobama za njihovo obavljanje.

Naslovna strana

4. avgust 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.