Dačić: Protestna nota Hrvatskoj zbog rehabilitacije fašizma

Ostavite komentar


  1. Šta će Srbija uraditi povodom jednostranog akta ruske aneksije Krima,da li će menjati "poziciju" ?! Zvaničan stav te države Srbije je da je Krim sastavni deo države Ukrajine i da ne priznaje aneksiju od strane rusije..

  2. Protestna nota Hrvatskoj zbog rehabilitacije fašizma iz zemlje u kojoj je predsednik četnički vojvoda, koja je za sveca proglasila Hitlerovog obožavaoca vladiku Velimirovića, svečano sahranila Hitlerovog kolaboratora princa Pavla, rehabilitovala vođu četnika Dražu Mihajlovića i vodi proces rehabilitacije Milana Nedića, predsednika izdajničke vlade. Srbin sam, ali imam osećaj mere, no Dačić ga očigledno nema.

  3. Kako Dačić čini proteste zbog navodnog širenja fašizma u Hrvatskoj, tako i Vojvodjani šire proteste zbog širenja komunizma u Srbiji.Na nekoliko skupova,u Banatu osobito,gde se po državnoj logici ništa ne investira,nego se celo banatsko bogatstvo predaje Rusima u ruke pod vodjstvom Bajatovića,protest dobija oblik narastajućih otpora politici,koju vodi predvodnik komunizma u zemlji Ivica Dačić.

  4. "DRZ* NOS U SVOJ TANJIR", sto bi Lala rek*o!
    Pozdrav iz Banata!

  5. Bez dačićevih,vulinovih,lintinih,tominih izjava ,dan bi nam propao !

  6. Ivica je izuzetno principijelan srpski političar. Sećate se da je onomad isto poslao protestnu notu Srbiji zbog rehabilitacije d.mihajlovića i četništva ? Ne ?! Pa, i ne možete kada je nije ni bilo !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.