Dačić: Protivimo se članstvu Kosova u Savet Evrope

Ostavite komentar


  1. Milosevicev posilni zeli da Kosovo vrat u mrak aparthejda i tocak istorije okrene unatrag. No, ceo svet ulaze napore da tocak istorije ide napred, pa ovakvi mali zlodusi nece uspeti.

  2. Bojim se da niko neće tražiti saglasnost ovog Miloševićevog lakeja. Ako Kosovo ne uđe u savet Evrope, to će biti iz drugih razloga, a ne zbog njegovog protivljenja.

  3. Strasno je vazno sta kaze Daca-koferce. Osoba bez kredibiliteta koji je zalutao u ministarstvo ino-poslova slicno ranijem V.Jeremicu na cije racune prave viceve iskusne EU diplomate. Dacicev bivsi shef Milosevic je svojim potpisom u Kumanovu jula 1999 g. zavrsio pricu sa susednom drzavom Kosovom..

    1. Na svu srecu vi Albanci imate vrhunske politicare, treba samo pogledati face haradinaja ili tacija ili onaj cirkus danas u „parlamentu republjik kosova“. Btw. da je prica zavrsena, davno bi bili i u Savetu Evrope, i u UN’-u i u Interpolu ali avaj NISTE:

    2. Kako li je tek laznoj drzavi kojoj je ministar ino poslova agent KGB-a?

  4. „Vrati“? hahhahahahaaha. Da li si bio na Kosovu zadnjih godina? Tek sada je Kosovo u mraku. Mraku aparthejda, mafije, palanackog sovinizma, ratnih zlocinaca na vlasti… Da li znas da je „drzava kosova“ jedina teritorija u Evropi kojoj trebaju vize za EU? Kakva li je to „svetlost“ na Kosovu kada ni uslove za ukidanje viza nisu u stanju da ispune.

    1. Hmm… Vi to nekako drugacije gledat tako reci, za Vas je sve „crno beli svet“ ili neka „urodjena mrznja“… Kosovo je slobodno i to nas drzi u zivotu a ove „nijanse“ mi cemo dovest u red.

  5. Dačiću hvala bogu sin ti porastao pa oba dvojica puške u ruke pa pravac Kosovo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.