"Dati priliku građanima da čuju šta im se zaista dešava u državi"

Član predsedništva pokreta Slobodnih građana Srđan Škoro o inicijativi za emitovanje "Slobodnog dnevnika" sa trgova širom zemlje

Ostavite komentar


  1. Jedva cekam da dodju u Zrenjanin !! I da vidim (i prebrojim) "sta" je i koliko ostalo od nekada,"slobodnog (duhom) grada" !!!

  2. Bravo. Možda nekim SNS zaluđenicima otvorite oči. Mada niko nije gluv kao onaj koji ne želi da čuje.

  3. Aaaa jel Sasa Jankovic za otvaranje dosijea? Pogotovo za one sa funkcijama u partijama da vidimo da li je BIA unistila DS.

    Jankovic dolazi na mesto DS a ovo je njegova biografija, izgleda da nije protestvovao protiv Milosevica niti je dobio pendrek kao Djindjic, naime, bio je uspesan u sistemu, mada ne vidim kakve veze ima njegova sepcijalizacija za bezbednost sa sportom, izgleda da se lepo uglavljivao sa debelim vezama dok su drugi dobijali pendrek:
    Od 1994. do 1997. bio je novinar u agenciji Beta. Od 1997. do 2000. radio je kao stručni saradnik u Ministarstvu za omladinu i sport. Od 2000. do 2001. bio je sekretar Saveznog ministarstva sporta, a od 2001. do 2003. pomoćnik saveznog sekretara za sport i omladinu. Od 2003. do izbora na funkciju zaštitnika građana, bio je nacionalni pravni savetnik u Odeljenju za demokratizaciju Misije OEBS-a u Beogradu.

    Jos malo pa uspesan kao Vucic koji je bio ministar za informisanje, sto znaci da je bio saradnik tajne sluzbe, zato se dosijei nikad nisu otvorili ko god je bio na vlasti od 5 oktobra. Hoce Jankovic da kaze da li ima bilo kakve veze sa BIA i kako je bio tako uspesan ako je borac protiv sistema? Izgleda da je borac samo protiv Vucica, da bude isto kao 5 oktobra, sjahao Kurta da uzjase Murta. Ja mislim da je Jankovic lazna opozicija i lazna zamena za DS.

  4. Posto su ovi bolesni botovi zarazeni lutaju online i uzivo, a posto su svi drugi strogo zabranjeni, molimo "Danas" da blokira sve botovske bolestine i fantazije, mada ne kapiram sto ovde pisu ovo babe i dede i umno zaostali ne citaju 😀 pa da ovde vidimo samo normalne komentare jos malo preostalih normalnih ljudi makar da nam se cini da zivimo u normalnoj drzavi.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.