Đilas: Ima novca da se ozbiljno povećaju plate

Ostavite komentar


  1. Izgleda da i G-din Djilas misli samo o budžetlijama.
    Niko ni da zucne o privatnom sektoru koji puni taj isti budžet iz kog se tako lako političari razbacuju.
    Za naše političare su glasači očigledno samo budzetlije.

    1. U vreme Djida-“genija“ plata specijaliste 75 000 (sa dežurstvima), a evro 120 dinara,danas plata 156 000 (sa dežurstvima), a evro 117 dinara.

      1. Hirurzi sada imaju oko RSD 110.000. Specijalisti u DZ oko 60 hilj, sa “povecanjem”. U vreme Đilasa evro jedva presao RSD 100.

  2. Ma o cemu ti pricas Dragane, pa krao si nisi mogao da prebrojis koliko si se nakrao, sve si trpao u svoj dzep, i ti si nasao da pricas o platama i necemu.

    1. Zašto Dragan Đilas nije u zatvoru? Imate li dokaze za navedeno. Ako imate pravac u tužilaštvo, sve ostalo je paušalno.

      1. Tako je pausalno i ovo sto Djilas govori. Jedva smo cekali da ga skinemo sa vlasti, nazalost nismo znali da nam isti dolaze.

      2. Pa,kad su drugi potpisivali umesto njega, a kad budu trebali da odleže umesto njega,propevaće i postaće svedoci saradnici.Pa ni Al Kapone nije pao za ubistva,nego za utaju poreza, a Al Djido će kad stupi na snagu zakon o poreklu imovine, i zato Al Djido bi da izazove haos,jer kako dokazati 619 miliona.

    1. Pa on ladno rece da sad ima para,ali nam ne rece zasto ih u njegovo vreme nije bilo.A nije bio samo gradonacelnik kako to neki tvrde,vec i ministar zaduzen za nacionalni investicioni plan,i upravo tu je imao mogucnost da sprovodi ono sto sada prica.

  3. Sve Megatrend diplome treba proveriti !! O ostalim ,,privatnim,, fakultetima ne treba ni govoriti !! Veliku stetu su naneli skolstvu i trudom stecenim diplomama !

    1. Svako ko je plagirao diplomu na privremeni boravak u kamenolom i uveče da uči, ujutru preslisavanje i provera znanja i sve tako. Naravno preko dan da kluce kamen!
      Srbija za 3 godine VELESILA!

  4. Mozemo mi da filosofiramo decenijama i da omalovazavamo Djilasa, a osprednosa ce nam prolaziti jovanjice, krusici, fogovori u cetiri oka i sl. Niko ne moze da kaze da su podaci koje iznosi netacni. Cudan smo narod, sumljamo u bolje sutra, a ne vidimo lopove koji nam kradu buducnost. Zato nam i jeste ovako.

  5. Ima brate, al se saberite. Prestanite da gurate u prvi plan iritantne ljude. Evo, recimo, meni Marinika ne ostavlja nikakav utisak. Stalno izigrava zrtvu i tako je u centru paznje. Glumi pravnika, a nije pravnik. Nemate ozbiljne ekonomiste, pravnike, nemate plan i program. Nista sto bi privuklo lenjog i mrzovoljnog glasaca. Sve radite pogresno, a kada vam se to kaze, sujeta vas rastura. Brate, urazumite se, vreme je, morate naci coveka koji ce pokrenuti masu. Vi ne mozete.

  6. Postovana redakcijo,
    Ako zelite da zadrzite citanost a verovatno i bolju prodaju stampanog izdanja pod HITNO ukinite komentare.
    Ja zaista zelim da se informisem a ne da mi neka bolesna botina zagadjuje zivotni prostor.

  7. Ovak bi hteo da gostuje kao Vucic verovatno je zaboravio da je Vucic predsednik Srbije a Djilas jedan obican prevarant koji nudi velike zarade za sest meseci kako kaze ima Srbija para a zasto para nije imalo u njegovo vreme doduse majvise je bilo para ua tajkuna Djilasa

  8. Namerno pravi pritisak na vladu i Aleksandra Vucica ,a dobro zna da to ne moze preko noci ,vec stalnim i konstantnim rastom nase sveukupne ekonomije .

  9. Znaci stvarno ste isti vi ostaci zutaci i SNS
    Sad si naso fukaraski da navlačis ljude s velikim platama isto kao i Vucic
    Samo METLA za sve vas!

  10. Gospodine Đilas đ, u pravu ste. Danas ima novca IZ REALNIH IZVORA, a ne kao u vreme do 2013 kada su trošene nepostojeće pare (iz kredita). Ne kažete šta će biti kada se višak para podeli, ŠTA ONDA?

Ostavite komentar


Politika

Mila Popović (SSP): Nije stadion važniji od dece 10

Mila Popović (SSP): Nije stadion važniji od dece

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Mila Popović upitala je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom njegove najave da će se finale Lige Evrope 2028. igrati na budućem nacionalnom stadionu u Surčinu, "a kad će se deca lečiti u Tiršovoj 2?".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.