Đurić: Izveštaj Edite Tahiri ušao u poglavlje 35

Ostavite komentar


  1. Daj, Djuricu, prestani da lupetas.Kako posle pobede od 5:0 dodjosmo do potpunog poraza.Zbog tvoje gluposti ili zbog Vuciceve "genijalnosti".Prestasnite vise praviti Srbe budalama.Dovoljna nam je beda.

  2. Nazalost Albanci imaju podrsku Amerike i Brisela, naravno precutno i molim samo Boga da se ovo otimanje imovine i bogatstva Srbije prekine.

  3. Nije mi jasno zašto Brisel ćuti o ovome i ne reaguje. Priština nema pravo da radi ono što je protivzakonito i da na takav način oduzima srpsku imovinu, ali mi ćemo se boriti za ono što je naše da to i sačuvamo.

  4. Moj Marko, mlad i neiskusan, opet drami. Ne brinite; sve je po kontrolom, jer ja uvek nadjem resenje koje je, naravno, najpametnije, i tako cemo prosto ponistiti poglavlje 35 i problem resen! PS Ne zaboravite na suficit i istorijski rast BDPa i KPMGa!

  5. legalizuju otimanje i po tom pitanju imaju potpuno jedinstvo i blagoslov EU, па коме се ти онда пријатељу обраћаш??? У коју ми то ЕУ хоћемо??? Ма промашио си тему, питај премијера он ће то средити са својим "западним пријатељима"…

  6. Da li to znači Djuriću, da naša strana ne čita pregovaračke okvire za razna poglavlja, ne samo za 35 ? Da li na pregovorima učestvuju i neki stručnjaci za medjunarodno pravo koji iole poznaju i strane jezike? Posle će biti kasno ako se budu izmišljali izgovori kako je prevodilac pogrešio…..

  7. Jednostavno ovo nam se sada ne bi desavalo da su demokrate na vreme resile neke probleme u vezi Kosova a ne samo mislile na licni interes.

  8. Nadam se da će ipak EU malo ozbiljnije da sagleda ovaj problem i da će nas podrati, jer mi se zalažemo za ravnopravne pregovore, a ne da se sve dodeli jednoj strani iako joj ništa ne pripada.

  9. Brisel mora da zauzme čvršći stav, sve dok on bude ćutao i prećutno podravao Kosovske Albance, oni će ovako da se ponašaju i na kraju ćemo mi da ispaštamo.

  10. Srbija nije ćutala i neće ćutati na činjenicu da EU preko svoje misije Euleksa sve to samo posmatra. Mi očekujemo i smatramo da međunarodna zajednica uz pomoć ove Vlade Srbije i parlamenta Srbije učini ono što je neophodno za zaštitu interesa države Srbije i njene imovine. Srbija mora da se izbori za svojinu na KiM, i da se izbori za građane koji žive na KiM. Ne sme da pada na provokacije.

  11. U poglavlju 35 o Kosovu i Metohiji stoje jako nepovoljne stvari po Srbiju, koje su unete na insistiranje prištinskih institucija i Srbija o tome nema pravo da ćuti, vec mora na vreme da progovori i reaguje.

  12. Koliko je sramna i licemerna izjava Edite Tahiri koja kaze da sve ono što ona unese u svoj šestomesečni izveštaj bude direktno uneto u pregovarački okvir za poglavlje 35.

  13. Ovo je sramotno, zasto oni iz EU ne pitaju Tahiri zasto ne dozvoljavaju formiranje ZSO?

  14. Srbijo, jadna li si – spala si na ovog imbecila Djurica da se ““bori““ za Srbe u Kosovu.
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  15. Videćemo kako će EU sve tome priči ali je očigledno da se namešta za interese Kosova a ne Srbije.

  16. Tako je, necemo se sloziti sa otimacinom, i ipak mislim da je kosovo u sastavu drzave srbije i ne mogu oni da donose odluke na koje ne moze da utice srbija! to je nasa teritorija, nepriznata i po ustavu je nasa. sve sto je tamo je nase i nasa imovina. ali naravno moramo da, tako reci, razvezemo jezik i borimo se za nasa prava, necemo dozvoliti da oni postavljaju uslove!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.