Đurić: Obaveze Prištine skoro nenačete

Ostavite komentar


  1. Muka je to što postoje izjave za unutrašnju upotrebu a druge za spolunu… Izgleda se Đurić zbunio pa sličnom retorikom odgovorio lično B. K. Munu. Možda je umislio da ie to već Vuk Jeremić pa da mu pokaže "Mišiće"… Iskreno se nadam da tu izjavu generalni sekretar UN neće primetiti. Inače naučimo se već jednom da svoj deo posla pošteno i efikasno sprovedemo ne obazirući se na druge. Jer, npr. jedino ukidanje "Paralelnih institucija" se može "Usloviti" osnivanjem ZSO u punom obimu, sve drugo je što Srbija mora uraditi i ne uslovljavati sa onim što eruga strana čini.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.