Đurić: Tema dijaloga neće biti nezavisnost Kosovo

Ostavite komentar


  1. "Đurić: Tema dijaloga neće biti nezavisnost Kosovo." Naravno da to neće biti tema jer je Vučić mnogo ranije u Briselu već potpisao sva dokumenta koja omogućavaju Kosovu da dobije samostalnost i postane država.

  2. A ti ce““ da se pitas sta ce da bude "tema" ???? Ma daaaaaaaaaaj !!!!

  3. Niko od nas ne može biti pametniji trenutno od vlasti koja ima sve informacije i postupa u našem najboljem interesu. Ma kako vam se ne ke stvari nesviđale…ovo je vruć krompir za svačije ruke

  4. Evropa je izgubila Hrista, ako se ne dozovu zdravom razumu, zbog toga mora propasti.

  5. Da bi ocuvala "mir i stabilnost" Srbija treba da zaboravi na Kosovo koje je odavno nezavisna drzava..Politicari iz Beograda /zajedno sa golobradim Djuricem/ se prave ludi misleci da su gradjani Srbije ovce koje ne znaju o cemu se radi i cekaju samo pastire da im pokazu put.

  6. Uz svo uvažavanje rada i truda M. Đurića: Nezavisnost Kosova je uvek tema, nismo blesavi, i neka prestanu sami da "guraju stvari pod tepih", pobogu!

  7. Veoma uocljiv napredak u radu ruku…Vidi se odsecnost,resenost,kao i vizija u pristupu ovom naraslom problemu u regionu AP KiM,koja je postigla vise od autonomije,koju su krojili domaci nacionalisti…

  8. tema dijaloga nikad nije ni bilo pitanje nezavisnosti , vec pretvaranje Srbije u beogradski pasaluk.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.