Đurić: Učinićemo sve da sprečimo ulazak Kosova u Interpol

Ostavite komentar


  1. Da li je Interpol medjunarodna organizacija cije akvnosti su usmerene protiv kriminala i terorizma?I da li Srbija ovakvim stavom salje poruku civilizovanom svetu da ce radije ostati usamljeno ostrvo,pa makar bilo i meta kriminala i terorizma sa Kosova?Da li je to ovo ili je zdrava razumska logika u Srbiji proglasena za ludilo?

  2. Pre svega Interpol neodgovara kriminalcima na severu Kosova gde vlada anarhija, bezvlasce, kriminal usko povezan sa politikom. Obicnom narodu i Albancima i Srbima bi odgovarale jake institucije i Interpol, ali tu ste vi poloiticari koji unistavaju sve oko sebe, za vas je atomska bomba, jedna mala petardica! Djuricu pa to ce onda za nas biti 6-0, jel?

  3. Sudbina Srba zapisana u Brizbajnu 1928 godine, i da tu politiku prema Srbiji nema ko da promeni. Jako je važno da se promene predrasude prema Srbiji i Srbima. Još od davnina se vrša politički pogrom na Srbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.