Dobrica Veselinović: Borba protiv režima u Srbiji teža nego u regionu

Iz Ne davimo Beograd za Danas

Ostavite komentar


  1. Prosto je nevrovatno da S. Congradin nije provukla i pitanje iz njenog standardnog repertoara o priznavanju njoj tako omiljene „drzave kosova“, velikoalbanske, genocidne tvorevine koja je izrasla na Kosovu ili makar da se spomene „velikosrbijanska politika koja je unesrecila sve okolne narode“. Sta joj bi?

  2. Gospodine Veselinoviću, izgleda da Vi i autor teksta živite u nekom svom imaginarnom svetu, jer poređenje promene vlasti u Crnoj Gori vezujete za Srbiju. Zar Vam još nije jasno da je to što se dogodilo u Crnoj Gori u Srbiji se desilo 2012, jer je tada isto srušen ….. režim koji je ojadio državu Srbiju. Tada je narod Srbije poslao tadašnju vlast u istoriju. Dolazak na vlast se ostvaruje samo na izborima, a izborni zakoni koji danas važe pisani su 2000., osim promene cenzusa sa 5 na 3%. Narod ne želi na vlast onoga ko preti nasiljem, otpuštanjem radnika, vojnika, milicajaca, ko mrzi sopstvenu državu i kada joj nešto ne odgovara odmah trči da se tužaka u Evropu (Zelenović i Petrović vladajz u Šapcu, ne zna se od kada, a kada im je narod okrenuo leđa odmah trče da tužakaju državu Srbiju). Gospidine Veselinoviću, Vi i Vaš pokret imate odličnih ideja, ali nemate dobtog saradnika koji će te ideje plasirati narodu koji ne voli rušilsčke demontracije, čupanje znakova, kocki, žardinjera, ograda i napadanje na organe vlasti. Ne mora značiti da je u pravu onaj ko ima višak para, a želi ponovo na vlast. U Srbiji ima dosta opozicionih stranaka sa ljudima neokaljanog obraza i biografije, sarađujte sa njima, pustite kupus opoziciju da ode u istoriju.

    1. Dragi naprednjak, režim koji je ojadio državu nije srušen 2012. već 2000. godine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.