Dodik: Džo Bajden je srbomrzac

Ostavite komentar


  1. Visoki funkcioneri država ne smeju, ni izjavama, da se mešaju u predizbornu kampanju bilo koje zemlje.

  2. U cokoladu da ce Tramp pobediti i na ovim izborima.
    Pa sta imaju gradjani sa onima sto su vladali prethodno , ratove u kome se bogati saka politicara koja ih vodi. Siromasenje pogotovu Afroamerikanaca, da se njima desio KOV 19 , Bajdenu ili Obami do sada bi bilo ko zna koliko vise preminulih .
    A nacin na koji su vodili ratove po svetu govori o njima.
    Jaki ratnici ali dobri ‘ekonomisti“ ali za sebe a to sto ne mare dokle fitilj moze da ide nikom nista toliko o prethodnicima na celu sa Bajdenom.
    Ratno huskacki politicari za svoj dzep. Ko vise plati njegova teritorija ali gde je taj novac ili ako nema novca onda ulaganja u taj prostor samo elite ratnohuskacke sa sve preuzimanjem svega sa te teritorije na Berzi.

    1. Voleo bih da Tramp pobedi. Uprkos njegovom nediplomatskim i trapavim nastupima on je odigrao veliku ulogu, koje ćemo postati svesni tek u budućim vremenima. Ako ništa drugo, svojim, odmah osporavanim, pokušajima ukazao gde leži najveće zlo ovoga sveta. Medjutim, ne bih se složio sa Vama da će pobediti, jer je ratni lobi u svetu, posebno onaj u SAD i EU veoma moćan i ne bira sredstva da očuva svoj položaj i benificije. Taj ratni lobi se od samog početka trudio da minira, omalovaži i ismeje svaku Trampovu nameru. Zar mu ne zameraju na „prijateljskim“ odnosima sa Severnom Korejom i Kim Džong Unom? Znači, Kim Džong Un i S.Koreja su već unapred odredjene mete i svaki pokušaj Trampa da se konflikt, u tom delu sveta, reši mirnim putem, odmah se uzima kao slabost i mana. Zar mu ne prebacuju kontakte sa Rusima i Rusijom? Znači, oni koji se deklarativno zalažu za mir, demokratiju, slobode i poštovanje medjunarodnog prava, najradije se odlučuju za rat i bombe. Očito je to isplativije?! Ne bogate se samo političari i uticajni pojedinci već i države. Iz američke štamparije novca, koji se sliva u vojni budžet SAD, desetine milijardi „sklizne“ u ruke evropskih država, poput Nemačke, Francuske, Holandije i drugih članica NATO-a. Zar nama prijateljstvo sa Rusijom ne uzimaju kao najveći greh i manu?! Znači, mi bismo bili njihovi prijatelji kada bismo postali ruski i kineski neprijatelji?! Voleo bih da Tramp dokusuri ovu „severno atlantsku terorističku organizaciju“ i rasturi koaliciju koja me neodoljivo podseća na ono ZLOČINAČKO UDRUŽENJE za koje se masovno sudilo Srbima.

      1. O čemu ti sanjaš frau zoranče…vlažnim belosvetskim snovima se zaokupljuješ dok nam srblje pošasna banda, koju ti zdušno braniš, opljačka i rasproda sve živo i mrtvo. E blesane botovski.

        1. Ne znam šta znače „vlažni belosvetski snovi“?! Pretpostavljam da se Vi, kao seoski geometar, budite iz tih košmarnih snova upišani i posramljeni, pa Vas taj užas progoni i na javi. Ne znam da li ste Vi „blesavko botovski“ ali sam siguran da volite da lupate „kao samar po dupetu“ kako govori naš narod. Bilo bi lepo, ako nemate svoje mišljenje o temama koje su na dnevnom redu ili, da oponirate suprotnim mišljenjima da, umesto toga, ne ispoljavate svoje frustracije i komplekse.

  3. Tramp treba da dovede u red u svojim zakonima takvu vrstu ljudi koji predvode takav nacin „ratovanja“ i strogo kaznajavti takve polticare koji se bogate preko svoje bogate drzave jer tako imaju moc ali tu moc im je ostvario njihov narod oni su svojim spopstvenim radnickim rukama i teskim sopstvenim radom uzdigli Ameriku, a to niti te radnicke ruke ne smeju da koriste njihovi politicari da bi se bogatili specificnim nacinima „ratovanja“ ko da vise , pa u dzep , to treba zakonom zabraniti ako ni zbog cega drugoga onda zbog tih njihovih radnika koji su Ameriku doveli dokle je stigla, ako vec ne postoji neka institucija na svetu koja moze sve to da sagleda kako treba.

  4. Kad Dodik može da komentariše predsedničke izbore strane države mogu i ja.Ako bude sreće Bajden će biti sledeći predsednik USA!Onda će Miorad dobro razmisliti šta izjavljuje.

  5. Zašto objavljujete komentare koji nanose štetu narodu i državi.Bajden pobedjuje,kompletan tim skuplja sve po svetu o njemu izrečeno.Da je to izjavio neko od pametnog sveta i da objavite,ali Do do glumi mozak,kako bi sakrio ,,istoriju svog novca,,ako se otvori to pitanje eto mrze ga,mrze Srbe,ko njega uopšte i pita da komentariše u naše ime i kakve on ima veze sa Srbijom…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.