Drecun: Priština „crna rupa Evrope“

Ostavite komentar


  1. budžetski novac na KIM? Zašto na kućama koje se grade povratnicima, koje gledamo u vestima, nema fasade? Zbog čega nije usvojen izveštaj anketnog odbora o trošenju budžetskog novca na KIM? Jesu li poslanici vladajuće koalicije koji su radili na tom izveštaju i dalje poslanici ili su se povukli iz politike i zbog čega? Da li je Priština crna rupa Evrope i ko je tamo na vlasti manje je bitno od onoga ko i kako upravlja našim novcem na KIM.

  2. Zašto na kućama koje se grade povratnicima, koje gledamo u vestima, nema fasade? Zbog čega nije usvojen izveštaj anketnog odbora o trošenju budžetskog novca na KIM? Jesu li poslanici vladajuće koalicije koji su radili na tom izveštaju i dalje poslanici ili su se povukli iz politike i zbog čega?

    1. @kako se troši/Zeljko

      Jedan bot sa dva nadimka ili dva bota sa istim instrukcijama? Zaista ne znas ko su smesniji, da li rezimski botovi ili ovi opozicija/nvo/sigurimi/strane ambasade botovi?

      1. Mogu ti, prijatelju reci da je ovo profi bot. Nek ispostavi cenovnik opozicije da vidim koliko vredi njegov komentar u crvenim novcanicama.

      2. Jel neko moze da mi pojasni o cemu se ovde radi? Ocigledno je da jedan isti covek pljuje vlast. Samo da mi pojasne zasto toliko mrznje imaju?

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.