Dveri, Narodna stranka i Stranka moderne Srbije bojkotuju današnju posebnu sednicu parlamenta

Ostavite komentar


  1. Krajnje je vreme da se EU konacno trgne i shvati koga podrzava u Srbiji mada ne verujem da lovenija sa pahorom na celu, koji vazi kao neodlucan covek, moze nesto da pokrene u centrali. Ali doslo je vreme da se pocne sa bojkotima jer ovako dalje ne isde. AV je pretegao luk!

  2. Neartikulisani odnosi kako unutar sebe tako i prema svojim pratiocima pokazuje da su promasili temu. Na stetu Srbije naravno.

  3. FIKUSI..u skupstini opozicija je licni fikus vlasti..cak ih i zasmejavaju.. a narod placa da budu opozicija i na neki nacin kontrolisu vlast… a vlast preplacuju da nebi skrajnuli u bezakonje..ovi na vlasti redovno zalivaju fikus a fikus cveta da se oduzi.. dve strane jednog lica.. ko ce ugrabiti veci kolac novog glasackog tela na ulici..hajmo opklade ..kladim se da ce SNS uzet najvise glasova ovim mladim ljudima na ulici..kladim se da ce opozicija tek sada kroz uvlacenje narodu da izgubi jos.. kladim se da ce ovi sa ulice artikulisati preko potrbnu platformu a i licnosti za sprovodjenje iste..ako vlast ne uvidi svoje pozicije..a obzirom na dosadasnje ponasanje vlasti,ona ce kroz sitne,a naizgled krupne ustupke,navesti deo na svoj mlin..dakle opozicija bila ili ne bila u skupstini se po difoltu ne moze nista promeniti..dzabe krece..a dveri koji imaju dobar deo nacionalizma ne bih rekla da ce imat nekih pristalica sa ulice..ako se neko pojavi sa gradjanskim pristupom ,ne nacionalistickim, vec bas da u fokus stavi gradjanina,dete, coveka .. e taj bi imao sanse.. ovako..svi poeni su na hooruk..na ,,oni nas ugrozavaja..oni nisu srbi kao mi..nije srb ko nije bio u ratu i arlaukao..ne verujem u takve bojkote..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.