Ima li „hepienda“ za Vučićev režim i šta znači njegova izjava – dobro je dok me ne vidite u vojnoj uniformi?

Ostavite komentar


  1. nadamo se da ce i danilu da obuce uniformu, nasu decu neka ostavi na miru za onih 5% imanja u vlasnistvu srba na kim. 95% imanja je vlasnistvo albanaca, srba ukupno oko 110,000.
    u cije ime on tog kurtija naziva ludakom, ja ne volim takvog predsednika. ako se zalaze za mir, mora normalno i pristojno govoriti a ne dolivati ulje na vatru!

  2. Hvala “Danasu” što objavljuje ovakve tekstove, da u ovoj atmosferi konstantnog ispiranja mozga možemo nešto normalno i argumentovano da pročitamo.

  3. Kao u uniformi iznad Sarajeva sa ,,kišobranom“ u ruci, bežeći od kamere? Hahaha. Jadna li bi bila ta vojska. Hahaha

  4. Topla preporuka da se dva puta procita navedeni teks.
    Sve pohvale!

  5. Sa strahom sam otvorio komentare. Izgleda da se botovi još nisu snašli. Sjajan Gruhonkć, žestok i nedvosmislen.

  6. Dok je bio u Radikalnoj uniformi osvojio je stan u Beogradu. Sko je ponovo obuče, pola Beograda ce osvojiti

  7. Bravo za gospodina Gluhonjića.Srbija nema perspektive sa faraonom i njegovom bagrom. Bože pomozi normalnim ljudima u Srbiji.

  8. Niri sam radikal niti naprednjak, kao prognan 1990 godine grozim se jednoumlja koji prevladava ovim tekstom. Sramota za Danas sta objavljuje. Necu odgovarati ovim putem, ali i zbog ovih i ovakvih tekstova terate narod od sebe, gurate nas u narucje Vucica i ostalih Dacica i pacica

  9. I tačan tekst!Došli smo dovde jer smo zabijali glavu u pesak!Hvala,profesore!Nije kasno da i ostali intelektualci podignu svoj glas!Narod je već na ulici!Žalosno,ali istinito!

  10. Necemo dopustiti to da nas uvucete u polje krivice, ovim fasistickim pamfletom g dine Gruhonjicu. Taj isti Prijedor je bio podrucje nastrasnijeg genocida na Balkanu 40ih godina nad Srbima. Setite se samo Ilindanskog pokolja, kada su istase nosile bele trake sa oznakom NDH dok su ubijale, kad smo vec kod traka….a medju kojim ubicama je bilo puno pripadnika vaseg naroda, a sa cime se nikada niste suocili ni na koji nacin. Prema tome, pravo na secanje i patnju u tom istom Prijedoru nemate samo vi. Nikada vam necemo dopustiti da nam vi krojite kako cemo i gde obelezavati stradanja Srba, koja bi vi da gurnete pod tepih

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.