Crta objavila rezultate sa sva četiri biračka mesta u Beogradu na kojima su ponovljeni izbori 1Foto: Beta/MILAN OBRADOVIĆ

Crta je objavila rezultate sa sva četiri biračka mesta u Beogradu na kojima su danas ponovljeni izbori.

Lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ ubedljiv je pobednik ponovljenih izbora na četiri biračka mesta u Beogradu. Ova lista osvojila je ukupno 1.586 glasova. Druga po broju osvojenih glasova jeste lista „Duško Vujošević – Ajmo ljudi“ sa 430 osvojenih glasova.

Na trećem mestu našla se lista „Vladeta Janković – Ujedinjeni za pobedu Beograda“ koja je dobila 182 glasa.

Crta objavila rezultate sa sva četiri biračka mesta u Beogradu na kojima su ponovljeni izbori 2
Izvor: CRTA

Prema ovim rezultatima najveći broj glasova osvojila je lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ i to 91 glas. Iza njih, druga lista bila je „Duško Vujošević – Ajmo ljudi“ sa 76 glasova.

Na biračkom mestu broj 49 na Paliluli ubedljivo je pobedila lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ sa osvojenih 489 glasova. Druga lista bila je „Duško Vujošević – Ajmo ljudi“ sa 91 osvojenim glasom.

Stigli su rezultati i sa trećeg biračkog mesta sa ponovljenih izbora u Beogradu, sa biračkog mesta broj 106 u opštini Čukarica.

Na ovom biračkom mestu 598 glasova dobila je lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, a druga sa 96 glasova bila je opet lista „Duško Vujošević – Ajmo ljudi“.

Lista „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ odnela je pobedu i na četvrtom biračkom mestu broj 31, na Paliluli u Beogradu. Ova lista osvojila je 408 glasvoa, a druga je bila lista „Duško Vujošević – Ajmo ljudi sa 167 glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari