SNS: Naprednjaci zauzeli pozicije na bini, uskoro im se pridružuje Vučić 1Foto: A. Popović

U izbornom štabu SNS kandidati sa lista Srpske napredne stranke zauzeli su svoje pozicije na bini za obraćanje te se očekuje da će im se uskoro pridružiti i lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Za sada su u prvom planu javne ličnosti koje su istaknute kao nosioci kampanje – dr Danica Grujičić, prva na parlamentarnoj listi SNS, Marko Kešelj, Lav Pajkić i drugi.

Iako se čini da SNS planira da saopšti i komentariše rezultate, izvesna napetost u vezi toka dešavanja je postojala i u štabu SNS tokom večeri s obzirom da se spekulisalo da Republička izborna komisija uopšte neće izaći sa preliminarnim rezultatima večeras, već da će ih saopštiti sutra.

Po hodnicima centrale stranke u prolazu se dobacuje da je “bitno da pečenja ima”, a za rezultate i “nije hitno”.

U izborni štab SNS pristigle su zajedno i ministarke (u tehničkom mandatu) Maja Gojković i Darija Kisić Tepavčević, a nedugo posle njih došao je i ministar i lider Pokreta socijalista koji je koalicioni partner SNS, Aleksandar Vulin.

Vulin je bio vidno raspoložen novinare pozdravio i poručio “drago mi je što vas vidim”.

Od visokih funkcionera SNS, među poslednjima je u izborni štab došla poverenica za Beograd Ana Brnabić, koja se nije zadržavala pored novinara već odmah ušla u kancelariju u kojoj sedi “šef” partije, kako ga Brnabić oslovljava, Aleksandar Vučić.

U štab su tokom večeri došle i javne ličnosti koje su u vrhu parlamentarne liste SNS – košarkaš Marko Kešelj, glumica Iva Štrljić i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari