U Kragujevcu do 14 sati izašla gotovo tećina birača, glasali i vlast i opozicija 1Foto: Grad Kragujevac

Po izveštaju Gradske izborne komsije u Kragujevcu je do 14 sati izašlo je 31,99 odsto upisanih birača.

Od 11 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta na kragujevačkim biralištima glasali su i predstavnici vlsti i opozicije.
Načelnica Šumadijskog okruga i kandidatkinja na poslaničkoj listi SNS-a na 99. mestu Biljana Ilić Stošić glasala je na biračkom mestu broj 36 u obdaništu „Zeka”.

Predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović i kandidat na 217. mestu za poslaničku listu SNS-a „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”glasao je na biračkom mestu broj 38 u Osnovnoj školi „Radoje Domanović.

Zamenik gradonačelnika Ivica Momčilović, presednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije i kandidat za poslanika na listi „Ivica Dačić, premijer Srbije” na 52. mestu glasao na biračkom mestu broj 60 u Mesnoj zajednici Bresnica Tri.

Članica Gradskog veća za lokalnu samoupravu Sanja Tucaković, iz Srpske napredne stranke glasala je na biračkom mestu broj 39, u zgradi starog Suda.

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Kragujevac i kandidat za poslanika na listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” na 71. mestu Ivan Dubljanin glasao je na biračkom mestu broj 49 u Osnovnoj školi „Svetozar Marković”, koji je uveren da će izlaznost na izborima biti velika.

– Sve što sam čuo i video u ovoj kampanji mi govori da je rešenost ljudi da iskažu svoju volju i da ne dozvole da se manipuliše njihovim glasovima velika. To će se sigurno večeras očitati i kroz rezulzate izbora. Očekujem da će koalicija opozicionih stranaka ispred koje sam kandidat ostvariti odličan rezultat na izborima, poručio je on, obećavši „sačuvaćemo taj rezultat”.

U Kragujevcu do 14 sati izašla gotovo tećina birača, glasali i vlast i opozicija 2
Foto: Ujedinjeni za pobedu Srbije Kragujevac

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Kragujevac i kandidat za poslanika sa iste liste, na 80. mestu doktor Predrag Delić glasao je na biračkom mestu 86, u Osnovnoj školi „Milutin i Draginja Todorović”.

– Danas je veliki dan, dan mogućnosti da promenimo jednu totalno nefunkcionalnu vlast, kojoj je jedini cilj opstanak na vlasti. Duboko verujem da posle ovih izbora više ništa neće biti kao pre njih, poručio je doktor Delić i pozvao sve građane da izađu na izbore i „uzmu budućnost u svoje ruke”.

Takođe sa opozicione liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” glasali su poslanički kandidati Obrad Turković, potpredsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Kragujevac na biračkom mstu broj 38 u Osnovnoj školi „Radoje Domanović” i Milena Stanković, potpredsednica GrO SSP na glasačkom mestu 71 u Osnovnoj školi „Dragiša Mihajlović”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari