Jakšić o dolasku Brnabić: Kada je Priština nezadovoljna onda ne odobrava posete

Ostavite komentar


  1. Kapiram da lepe stikere ili menjaju tablice građani Kosova?
    Ali voleo bih da mi neko objasni zašto moraju da lepe stikere građani Srbije???
    Nije li to malo bolesno??
    Jel’ako čovek ima nemačke tablice lepi stiker na nemački grb??
    Sve je to meni vrlo mutno!!!

  2. Jednostavno to je to Reciprocitet,kada Gradni Kosova dolaze na granicu Srbije moraju RKS tablice da poskida od vozilo i tako došlo to više ne skidaju tablice nego se ljepi Stickers!
    Srbija ne Priznaje Kosovo i Kosovo ne Priznaje Srbiju.

  3. Ne ide to bas tako, neko se ljuti, neko se trudi. Politiku tudju ne razumem, niti zelim. Ko je bio na vlasti, bio je, tacka.

  4. Auuu, G. Grujicic, je pre svega lekar, ali savsen lekar. Politika je promenljiva, sada jeste-sutra nije politicar. Vazno je da je svetski lekar. Evo jednog primera: Imam zakazan termin kod lekara i zovu me iz bolnice, lekar kod koga imam satnicu i datum, javljaju mi telef. da je lekar bolestan, i pitali su da li moze za taj i taj datum. LJudi, sta biste vise u za pocetak, u ovoj Srbiji, pa polako. Hvala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.