Jedan od pet miliona: U Leskovcu sijalica košta 60 evra, a njeno održavanje čak 340 evra

Ostavite komentar


  1. Cuveni Kire (Leep Light) od trpezarije iz TE Obilica (TE KOSOVO sa PO Obilic) je davno postao poznat sirom Beograda kako se pere novac na sijalicama, jelkama, bundama, prekucavanim motorima na automobilima,….. ali i kako se otima od postenog domacina iz Arilja malina i dosao mu kraj kao i njegovom Raji barabi glavnom SNS kadroviku u EPS. DO POBEDE – Jozo daj vode.

  2. U Srbiji ima strucnjaka i to postenih ali ih treba pravilno platiti pa bi sijalica sijala i radila a ne da se Keep Light i slicni mufljuzi i oce ubice bogate zato dole bagra od keep Light treba im sve konfiskovati i svaki porse i slicno sto su steki i brodove i vile

  3. E kad bi Keep Light vratio sve sijalice koje je pokrao gradjanima BEOGRADA sada bi ceo Beograd sa selima sijao bolje nego ona jelka od 83 000 eura koju je naumio da pokloni….Keep Light hajde VRATI SIJALICE narodu Srbije i Beograda ili cemo vrlobrzo doci po svoje sijalice …..

  4. Samo TIHO sto bi rekao Tihi jer je Kire na MERAMA jos od kada je vozio viljuskar i mamioncic kod gazde na Bezaniji a danas samo vozi Porse ali na pedale svaki dan tabana jer se na veliko kralo dvadeset i dve godine od Keep Light i doslo doba da se mardelj proba …..Kire spremaj advokate da te cupaju iz Mardelja….Tihi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.