Jeremić: Izbori u Negotinu potvrdili da je neophodno jedinstvo opozicije

Ostavite komentar


  1. Jedini način je da svako glasačko mesto bude pod kontrolom a tamo gde onemoguće kontrolu da se izbori za to mesto proglase nevažećim.
    Tako će se dobiti jasna slika o rezultatima i to predoči narodu pa nek narod rešava da li će na ulicu ili da trpi i dalje.

  2. Mnogi gradjani govore da nece izaci na glasanje ako opozicija nebude ujedinjena u pobedi nad SNSom.Na taj nacin zelicemo da opozicija neudje u skupstinu,jer je izneverila pokret 1 od 5 miliona,koji je bio jedinstven do proslih izbora kada su neke partije odbile bojkot.

Ostavite komentar


Politika

CIK objavila uputstvo za glasanje 21. aprila, sadržaj listića prvo na albanskom, onda na srpskom 10

CIK objavila uputstvo za glasanje 21. aprila, sadržaj listića prvo na albanskom, onda na srpskom

Uoči glasanja za smenu gradonačelnika četiri opštine na severu Kosova zakazanog za 21. april, Centralna izborna komisija objavila je video u kome se građanima na srpskom jeziku pojašnjava kako da popune glasački listić i ostvare svoje biračko pravo. Pitanja u okviru glasačkog listića ispisana su prvo na albanskom, pa potom na srpskom, i to na latinici, prenoso Kosovo online.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.