Jovanović: Glasanje Srbije za suspenziju Rusije iz Saveta za ljudska prava UN radikalan zaokret Vučića

Ostavite komentar


  1. Pa to se znalo i pre izbora. Promeniće odnos prema Rusiji skroz. Ko nam je sad kriv?!

  2. Boze sačuvaj. Svi se sad prave pametni. Nije svako sposoban da bude na čelu jedne države. A svi bi nešto uradili i na kraju niko ništa ne uradi. Samo pusta obećanja. U ovom trenutku u Srbiji ne postoji čovek bolji od A. Vučića koji će bolje državu da vodi. To je realnost.

  3. Kakva preciznost u analizi . Mag pravnih nauka je objasnio da smo zarili dobroj brači Rusima nož u leđa i priklonili se zlim Amerikancima ,pa dobri neče braniti od nasilja,progona i iseljavanja od zlih. Ovo se dobije kada učenik nadmaši učitelja. Ako je to moguće, Koštunica je zadovoljan. I ispod koje kutije je kuglica? Ma jok, nema kuglice , sve je opsena. Prazno. Bravo šibicari.

  4. Tatjana Dojcland sto nisi ostala u Srbistanu nego si leba potrazila u mrskom zapadu?

  5. „On je ocenio da se „novom skandaloznom odlukom, kojom vlast, suprotno volji većine građana…“ A odakle gospodinu da vecina gradjana podrzava Rusiju? Da li to ovaj gospodin hoce da kaze kako je Rusija bas SUPER u zastiti ljudskih prava? U Rusiji je slobodno biti LGBT osoba? Tamo nema cenzure, politickih sudjenja i kazamata? Tamo ne ubijaju protivnike rezima? Dozvoljeno je SLOBODNO kandidovanje na predsednickim izborima? Putin NIJE postavljen za dozivotnog predsednika? I bas je odlicno sto su napali jednu nezavisnu drzavu? I ubijaju civile? Zbilja su ovi „rusofili“ (pod navodnicima zato sto njih Rusija ni malo ne interesuje, vazni su im samo nalozeni glasaci) jedno licemerno zlo.

  6. Druže, Vučić je dobio 102 posto glasova na Kosmetu, tako da u mišju rupu i posmatraj do kraja film „90-e drugi put“…narod to jednostavno hoće i takav je život!

  7. Visoka politika je nauka godine Jovanoviću.Nešto što se uči a ne koristi se za dnevnu politiku.

  8. iskreno se nadam da niste profesor. Koliko samo primitiviznam u dve recenice. Pa zamislite samo jos da nam to skoluje decu Boze dragi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.