Kad se predsednik zagrcne

Ostavite komentar


  1. E , baš ste se potrudili da pokažete svu ličnu zluradost i niste odoleli pakosnim aluzijama. Na čast Vam , bilo …sa i bez virusa … !!!

    1. Na čast ,vama i vašem precedniku, koji je prvi pokazao zluradost, klibareći se kao magare u pozadini , dok je Nestorović „objašnjavao“, kako je to najsmešniji virus i da žene treba da idu u Italiju…
      U svetskim medijima puštaju tu konferenciju za štampu i ne mogu čudom da se načude , kako se obraćaju srpski zvaničnici, dok se predsednik klibari u pozadini!
      STRAŠNO!

        1. Nista ne brinite, predsednik Vucic je oformio krizni stab u kome su pored njega, doktori Loncar i Nada Macura, profesor Atlagic, ministar Vulin i Hedona.

        2. Navedite reč ili rečenicu kojs sadrži vređanje!! Da vad samo podsetim da je vređanje kada očigledno lažeš i onda osobe koje ukažu na laž nazoveš lažiovima!! Pamćenje od 4-5 dana , ne treba više da se u to i vi uverite!!

    2. Možda ste u pravu ali je autorka rekla čistu istinu. A to što Vas pogadja istina o preCedniku i shvatate je kao zluradost i pakost, to je samo Vase mišljenje. Koje živi paralelno od istine koju svi vide a neki smeju i da je objave.

    3. Možete li tek zamisliti zluradost onomad kad predsednik nije (iz kog razloga?) hteo da otvori kišobran, nego je junački kisnuo, pa je morala i cela ekipa oko predsednika.

      1. Kada ste prazni I pusti bez pameti onda ste zlurudi I pravite price od obicnih stvari!Bas ste jadni,mislim novinar!A ostali bleje!

      2. A kako je samo hrabro otvorio kisobran u Potocarima i dostojanstveno umakao razdraganom narodu!

      1. U pravu ste Slavka! Ovde se radi o obicniobičnim stvarima, još banalnije , RADI SE O OBIČNOM SMEŠNOM VIRUSU KOJI POSTOJI SAMO NA INTERNETU!(izjava nestorovića i CEREKANJE U POZADINI vašeg omiljenog vođe se pamti)

  2. Odlično zapažanje u vezi Goce Uzelac!
    „Precednik“ , pored njih može biti i u životnoj opasnosti, a oni kao roboti, ne smeju samoinicijativno da reaguju, bez komandovanja!

    1. „Ne daj Bože“ da se vođa razboli od virusa korona. Zamisli, kada ozdravi, proglasiće sebe za MESIJU. Tek onda ćemo da oberemo bostan.

  3. komentatori u samoizolaciju, nije potvrđeno da se virus korona ne širi putem komentara , osim virus nebuloza i gluposti

  4. Neka jedna Suzana, kad pročita ovaj tekst, pošalje link svom ljubljenom precedniku – možda mu to malo otvori oči.

  5. Sule, vi ste prvi pritekli u pomoc predsedniku, kad vam se ucinilo da neko nije propisno zaljubljen u njega, to je zapazeno gde treba, dobro cini i dobrom se sendvicu nadaj

  6. U nasoj drzavi svako ima pravo na svoje misljenje.
    Misljenje pomenute gospodje je licno njeno.Ja se ne slazem sa time

    1. To vaše neslaganje možete da izrazite na ovom sajtu i nigde ni na jednom drugom mestu u državi.

    2. U nasoj drzavi? Bravo, pa mi smo opet prvi u svemu! Da nam to pravo na misljenje nije dao Aleksandar Vucic? Pa nema boljeg precednika, bas mu hvala! A Vi, gospodjo, koliko kosta Vase misljenje koje ovde prezentujete?

  7. Čestitke i pozdravi
    Pozdravio te bora čorba sa pesmom-STOKA UME DA NERVIRA O KAKO JE LEPO BITI GLUP- boro od mene imaš kandidaturu za nobela

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.