Karić: Želeo bih da budem premijer

Ostavite komentar


  1. Ćuti Bogoljube, da te Vučić ne svari k““o unutrašnji dijalog. Znaš da je alergičan kad mu kvare viziju personalnog savršenstva ličnosti. Ćuti i zidaj Bogoljube ……

  2. Vučić pomilova ovoga zvrka da nam se ponovo penje na glavu i da nas pljačka. Nije mu dovoljno što to on sam šini_

  3. Ima li neko da pita ““biznismena““ da li u njegovom recniku ima rec ““korupcija““? (a ako je kojim slucajem ima, kako je on to osmislio njenu definiciju….)

  4. Zašto da ne? Kad je bal, nek maskenbal. Što pre dotaknemo dno pre ćemo početi da se vraćamo u normalu.

  5. Kad te je moj komsija pitao da kupis vetrenjacu koja bi proizvodila struju za ulicu Bulevar Mihaila Pupina ti si odbio a on te zamolio na sta si rekao a sta ja imam od toga. Toliko o tebi i tvojoj zelji da se domognes jos para.

  6. Svakakvih se čuda mi nagledasmo moj časni i pošteni Bogoljube u našoj Srbiji zadnjih godina,meseci i dana. Poslednje i najveće čudo koje nas zadesi u našoj novijoj istoriji (a možda i starijoj,još od Vuka Brankovića – po narodnom verovanju i pesmi najvećeg srpskog izdajnika) jeste koalicija ,političko bratimljenje našeg cara vučića s kosovskim krvnikom i njegovim dojučerašnjim ljutim neprijateljem haradinajem (imena namerno malim slovima zbog nepoštovanja lika,a naročito dela dotičnih ). Kad smo mogli ovo čudo preturiti preko naših leđa i plitkih,tupavih umova,pa zašto onda ne bismo preturili i to čudo i nesreću da nam ti,časni i pošteni Bogoljube postaneš premijer!?
    Živ nam bio i zdrav grabio jače,bolje i brže !!!

  7. E sada sam video, odnosno potpuno se uverio da ste postali glasilo Saše Jankovića i njegovog Pokreta Slobodnih Građana jer sam napisao kao prijatelj Bogoljuba Karića da super bogataši ne mogu biti u vrhu politike jer ih ne možeš korumpirati. Zato su Karića oterali, oteli nekoliko milijardi njihovog novca i ostavili bez posla oko 10.000 radnika – samo zato što se drznuo da se kandiduje za predsednika i pošteni Koštunica nas je teško pokrao najnelegalnijom privatizacijom do sada. Pomenuo sam i albansku poslovicu – Bolje šaka vlasti nego kanta masti… – što je nagnala i Bedžata Pacolija da se po drugi put okuša u vlasti… E, sada ko je protiv Trampa ili ti Bogija. Protiv Trampa su Soroš veliki prevarant koji tobožnjim pomaganjem raznih plišanih, žutih i narandžanstih revolucija, proleća, naših Žena u Crnom i raznih Staši, Borki, Nataši pere novac kao i pokretima koji falsifikuju izbore poput Zajeva ili Saše… E tu sam pogrešio – još da sam pomenuo Žutu Patku – Ne da (vi)mo BGD – banovali bi me zauvek… Dakle perači novca i estradne zvezde poput Madone samo da ne bi plaćali porez, kao i naši proslavljeni glumci, košarkaški treneri i estradne zvezde bi bile žešće protiv Bogija nego što su protiv Vučića kome pišu čitulje. Nego Ti dragi moj Bogoljube sa Strankom PSS pređi u Zajedničku Srpsku Listu i na sledećim kosovskim izborima sa tvojim kompanjonjom Bedžatom pravi sledeću vladu R. Kosova i svojim kapitalom pomognite i svojoj sabraći na KiM i nama raseljenim i prognanim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.