Kostreš: Ako želimo da Vučić ode, moramo ga pobediti na izborima

Bojan Kostreš, generalni sekretar LSV, za Danas o bojkotu izbora i "lažnom opozicionarstvu"

Ostavite komentar


  1. Koliko se secam i Milosevic je izgubio izbore pod pritiskom sile ispred skupstine.Okolnosti su bile daleko teze nego danas(sankcije,ratovi i kradja izbora).Milosevic je drzao odredjene medije,medjutim ogroman broj medija je bio, moze se reci slobodan u odnosu na ovo danas.Licno sam za bojkot i mislim da je vecina ljudi koja drugacije razmislja za bojkot ovih izbora.Dok se ne promeni politika RTS-a ,nista ne moze da se promeni.

    1. Milošević je, Zorane, prvo izgubio izbore. Protesti su počeli tek kada je režim odbio da taj poraz prizna. Uviđate li razliku?…

        1. Jesu, sporadično, ali nisu protesti naterali Slobicu da raspiše izbore i izgubi na njima.

          1. Druze…odzvonio vam mozak od serpi i lupanja. Slobo nije izgubio izbore nego je predao vlast. Nemo da si glup i da cekas da prodje vreme da bi skontao. I zuti kazu da je bio par procenata ispred. Da je znao da cemo sledecih 12 godina ziveti ponizeni baobao bi vam nanu.

    2. Ima da zeznete Vucica samo tako
      Skinite ga vi pre nego što napravi još koji Autoput neku Fabriku povisi plate reši pitanje Kosova ili nedaj boze Metro
      Jer posle ostaje na vama to
      Dali cete moci dalje da se nosite sa tim

  2. Liga je odavno postala Vlastoljubiva „opozicija“. Njima odgovara da sede u poslanickim klupama; dobijaju polozaje i drzavne firme na upravljanje. Budu POSLUSNA OPOZICIJA. Rukovodstvo Lige tako zivi godinama. Kupuju nekretnine, poseduju biznise; i zaposljavaju bliske poslusnike. Jedino trenutno sredstvo je OPSTI BOJKOT – da bi se Zapadnim mecenama aktuelnog rezima pokazala stvarna (ne)moc Vlastodrzaca u Srbiji. Da bez obzira na rezultate fingiranih izbora – nemaju legitimitet. Jer oni i ne poseduju vise od 15% glasackog tela – gledajuci u globalu. A glasati za nekakve „pretedente na Vlast“ – i to nije izbor. Jer su svi samo radi kolaca vlasti – ne radi narodnih interesa.

    1. Sta ocekivati od LSV kada se samo setimo Nenada dr. Canka kako svira klavir na pinku 6.oktobra, izdao je tada, izdao je sada, covek je stetocina i gleda samo licni profit i kako sto duze da muze Srbiju i Vojvodinu.

  3. Novi vic na staru temu – „Kako pobediti diktatora na izborima“.
    Jel da se smejemo ili da placemo?

    1. Ovaj „diktator“ ne zabranjuje opozicionim kandidatima da učestvuju u izborima, Boki, pa ne vidim zašto ne bi mogao da izgubi izbore ukoliko bi biračima bila ponuđena solidna alternativa?

  4. Ta;no. Mora se promeniti pogubna politika bezalternativnog puta u EU.Jedino je to drugačija politika. Dovođenje opozicije na vlast da bi samo nastavila istu spoljnu politiku nema svrhe.

  5. LSV je provereno dobila deo glasove na izborima tako sto je deo SNS clanova dobio instrukciju da glasa za LSV i tako ih spai nestanka. I sada Kostres, gen.sek. LSV-a prodaje pricu da je izlazak LSV nacin da se pobedi SNS !? (komentar kao i obicno nece biti objavljen)

  6. To što LSV kaže da Vučića treba pobediti na izborima nije ništa novo, samo ima tu jedan problem što o tome gradjani Srbije odlučuju na izborima. I na jučerašnjim izborima u Medveđi su poslali jasnu poruku kome svoje poverenje daju.

  7. Davno bi on izgubio da nije takvih kao što si i sam. Nažalost dovedeni smo u poziciju da više ne glasamo na izborima već biramo najmanje zlo, a zlo ste svi odreda.

  8. Reci kako u ovom medijskom mraku, lažima, ucenama, pritiscima, novcu da opozicija iznese bilo kakav program i stav?

  9. Pa ako zelite da pobedite na izborima,jedino logicno resenje je da na iste i izadjete?Zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.