Kujtim Sadriju: Podrška protestu

Ostavite komentar


  1. Eh da je bilo pameti kod Srba u Beogradu, sada bi pevali i na Jadranu letovali, a nebi kao sada kukali i plakali, dok nas naši, kao vas vaši, političari lažu i kradu.

  2. Hvala gospodine Sadriju, sve najbolje Vama i Vasoj porodici,zajedno do pobede!

  3. Prosto sam morao da procitam clanak, da vidim ko je Kujtim Sadriju. Istorija ce reci podrske znamenitog Kadrijua zabeleziti kao prelomni dogadjaj u Protestima protiv diktature.

  4. Možete da ne volite druge narode, ali jedno je nepobitna činjenica – ko god je pobegao od nas prošao je mnogo bolje. Pametnom dosta.

  5. I sad ako nesto kazes protiv ove misli dobijes etiketu "nacionalista"?Nemam ja nimalo mrznje spram nijednog naroda ali ovo je cisto fabrikovanje .Protest u Beogradu jeste legitiman , demokratska smo zemlja.Neka mi Kujtim Sadriju ili bilo ko objasni kako je moguce protestvovati u zemlji gde je diktatura vec 12 dana?Jedan Tadic je na proteste radnika slao policiju , ljudi su mlaceni zato sto su trazili prava koja su imali po zakonu.Na jednom drugom mitingu je ubijen Ranko Panic od strane Tadiceve Zandarmerije.To niste zvali diktaturom??Gde su snage reda na ovim protestima?Sad kad snage reda nisu nasilne spram gradjana vi kazete diktatura a kad su gradjani i radnici zavrsavali zivot zbog nasilja to je za vas bila demokratija?Nesto tu ne stima!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.