Kurti: Biće proleća usred jeseni

Lider pokreta Samoopredeljenje o izborima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Zasto iznosi neistine. Na KiM je do sada treca politicka snaga bila Srpska Lista. Svakim izlaskom na izbore za 30% povecava svoje biracko telo pa je na pislednjim ponovljenim izborima za gradonacelnike sevreno od Ibra samo u cetri opstine je glasalo skoro kao na prethodnim parlamentarnim izborima na celom KiM. Sa oko 50 – 60.000 Srba koji ce glasati za Srpsku Listu, ona ce biti druga politicka snaga na kosmetskom politickom nebu i verovatno preteci LDK a sigurno DPK i Alijansu. Kurti koji bi da ponisti Briselski Sporazum, koji je protiv evroatlanskih integracija, koji NATO snage smatra okupatorima, zbog koga je prestala mogucnosti za viznu liberalizaciju i koji zeli da R. Kosovo nestane i da se R. Kosovo utopi u Veliku Albaniju svakako nece biti okosnica nove skupstinsku vecinu i vlade.
    Potpunim ignorisanjem biracke volje Srba sa KiM (cudo da Danas nije postavio ni jedno pitanje u vezi sa Srpskom Listom i koje su to manjine i partije sa kojim bi pravio skupstinsku vecinu i vladu) Aljbin Kurti je pokazao da nije ozbiljan politicar.

  2. Није ваљао Власи, добили смо Ругову; није ваљао Ругова, добили смо Тачија; није ваљао Тачи, добили смо Харадинаја; не ваља Харадинај, добићемо Куртија… Капирам ја да овима у Москви то савршено одговара, али ме интересује докле ће српска раја покорна да гура из лошег у горе?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.