Lutovac se kandidovao za predsednika DS

Ostavite komentar


  1. Glasač sam DSS-A, ali imam veliko poštovanje za Lutovca. Ima potrebno iskustvo, a ipak nije potrošen. On je, ako smem da kažem, najbolji kandidat za predsednika DS – a.

  2. Slozio bih se da ne valjaju porodicne prcije kao sto su SPO i SRS, ne valja ni fasisoidna organizacija naprednih radikala (njihov lider vise i ne krije da se divi dr Milanu Stojadinovicu) ali, brate, sto je mnogo, mnogo je! Cetvrti predsednik u cetiri godine, a pritom dvojica bivsih vise nisu u stranci.

  3. Vreme je da ono malo ljudi,osnivaca stranke…pokupe krhotine i napuste ovo olupine sto su od stranke napravili unazad 7-8 godina…i ne zaustavljaju se…i ovaj Lutovac i predlagaci,nek u maticnoj Crnoj gori ..stoluju i "vode politiku"…sa Srbijom su se pozdtavili

  4. Sve je manje više dobro, osim činjenice da je kao ambasador u CG u doba Borisa Tadića delovao problematično na tamošnje prilike, tj. po oceni tamošnje vlasti.
    A ne bi valjalo da se, uz CRO te BiH i svekolike odnose sa Albancima, ide na zaokruživanje itd., znate šta hoću da kažem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.