Marija Obradović: SNS je demokratska stranka

Ostavite komentar


  1. za stepen više u partijskoj hijerarhiji i umilni pogled vođe, prosipanje ovolike količine nebuloza i nedostatak najosnovnije predstave o demokratiji je apsolutni promašaj. dovoljno govori kakvo je partijsko prepakivanje vučić obavio.

  2. A koliko glasova je bilo protiv Vucica na izborima za predsednika SNS? Ko mu je bio prorivkandidat na stranackim izborima? I ko je predlozio potpredsednike?
    Toliko o demokratiji kod naprednjaka…

  3. Ostavljala je bolji utisak dok je citala vesti i male oglase na nekoj kraljevackoj televiziji.
    Verovatno je u skoli bezala sa casova, ali nije lose izgledala pa je to verovatno glavni razlog za njen uspon od nikog do glavne sns zvercice.

  4. Samo ovakve,,ličnosti,,mogu da,,komentarišu,, svoja,,dostignuća,,K,O ISPOD,,ČEKIĆA,,KADROVIKA joj.

  5. Uz dužno poštovanje cenjenoj Mariji, meni SNS više liči na plemensku stranku.

  6. „demokretenizacija“….pravi izraz za „unutar partijske odnose “ u SNS-u !!!

  7. Ma hajde spikerka od kada si usla u politiku „prosipas“ tamo neke fraze o demokratiji. I ptice na grani znaju a i svi mi da je SNS cista diktatoska stranka kakva je u ostalim i SRS iz koje je proistekla. Ne moze Aleksandar Vucic da bude bolji ( mada pokusava ) od svog politickog mentora Vojislava „Vojvode“ Seselja posto iver ne pada dalje od klade. Aleksandar ( A.V. ) Vucic je tipicni primer autokrate i samoljubivog licemera koji je apsolutno diktatorski nastrojen u stilu vladanja, kako u stranci tako i u Vladi ( „Tisina tamo“… ). U vasoj stranci nema ni malo „d“ od demokratije vec vas je skupila pusta zelja za vlascu a i po nesto uz takvu vlast ide, a znamo o cemu se radi. I na kraju Obradovicka kada ste bili jedno lepo lice TV Kraljevo, mnogo vam je lepse stajao mikrofon pri spikerskom poslu kada ste vodili Informativnu emisiju Danas, od ovih vasih visokopolitickih moralnih lekcija ovom izbezumljenom i politicki obogaljenom narodu zemlje Srbije.

  8. Verovatno i Putinove Marije misle da je Jedinstvena Rusija demokratska,ali se ne racuna nase subjektivno misljenje
    Gospodja dozivljava demokraticnim onog Djurica koga bas briga za misljenje kosovske vecine ili svog sefa koji saradnicima kaze da ne zeli ni rec da cuje(ili neka slicna imperativno-demokratskaa molba/naredba(.
    Doci ce dan kad moze da vam se dogodi da vas neko opljacka i povredi,pa vi kazete da je to zlocin,a neko ko je na vlasti kaze:igrala se deca.

  9. Koliko je SNS demokratska pokazuje Savamala i dogadjaji oko RT Vojvodine.Sve ostalo je ubjedjivanje samog sebe da si demokrata.Druge ne moze niko ubijediti.

  10. O demokratiji u SNS govori podatak da je u 20.veku jedini Enver Hodža na glasanju dobijao 99 odsto glasova a u ovom 21.veku jedini Aleksandar Vučić,pa i to je uspeh!!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.