Mediji iz regiona i sveta o srpskoj premijerki

Ostavite komentar


  1. Šta kažu Englezi: homofobija na Balkanu?Valjda bi bilo normalno da smo svi homoseksualci kao oni.Eto An je tamo studirala i tako se seksualno i opredelila. Nauka napreduje pa će oni i smisliti način da i muškarci rađaju kao i što više ženama ne trebaju muškarci da bi imale decu. Vama je to prirodno?

  2. Vaš list ju je već nazvao premijerkom, ali čeka je test uSkupštini gde mora da dobije većinu glasova. Kako će za nju glasati naprednjaci (bivši radikali) to zavisi od Vučića i njegove metode "ubeđivanja". Inače mislim da je izbor Brnabićeve odličan potez, zbog njene profesionalnosti, školovanja i života u inostranstvu i mislim da će uneti više reda i znanja u Vladu, a manje politikanstva.

  3. Ne smeta mi ni njena seksualna orijentacija, ni njen pol, ni sto je poreklom iz Hrvatske, vec to sto je jedna obicna Vucieva reklama idiotima sa zapada! A nama ostalima u Srbiji bez obzira na seksualnu orijentaciju, pol, poreklo ostaje isto, vladavina mafije, krpljenje i pokusaja "normalnog" zivota, i tako dok nas sve ne proda za saku vladarskog fanatizma!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.