Mićunović: Podele su okrunile DS

Ostavite komentar


    1. Evo, ja predlažem nešto kao „Kongres obnove i ujedinjenja“. Ne, jedinstva, jedinstvo je nepoželjno u strankama, ono stvara autokrate! Znate, snaga demokratije je u različitosti, čak i unutar političke stranke! Ja znam da su u DS svesni da između sadašnjih i bivših nema bitnih ideoloških razlika, kao i da DS mora biti neki društveni balans između „totalno“ levih i desnih opcija. Naravno, u te „bivše“ ne ubrajam one koji su zarad ličnih interesa prešli u SRS! Da, baš tako, ovo što mi danas imamo to je SRS Šešelja, Nikolića i Vučića! Bez snažne DS, demokratije u Srbiji neće biti, to jasno potvrđuje sadašnje stanje!

  1. Zar Mićunović nije rodonačelnik podela u DS? On se prvi otcepio od DS i osnovao Demokratski centar kad ga je Đinđić pobedio na stranačkim izborima. Posle toga urušavanje je nastavljeno i od DS nastale deset neke kombi stranke koje su nastajale od poraženih vođa koji su tolike „demokrate’ da nisu mogli da podnesu poraze. Toliko o demokratiji.

  2. Micune, ostavi se politike! Ucestvovao si u podeli, a izgleda da nisi uspesan ni kao savetnik. Uostalom, za poslednje izbore javno si izneo SUPROTAN STAV OD ODLUKE STRANKE. Zar to nije podstaklo jos jednu podelu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.