Mihajlović: Pacolijeva izjava za unutrašnju političku upotrebu

Ostavite komentar


  1. "Mihajlović ističe da mnoge moćne zemlje shvataju da bi bio pogrešan potez da se kosovskim vlastima daju na čuvanje hrišćanske srednjovekovne baštine, jer znaju šta se dešavalo 1999. i 2004. godine." A KO cuva te objekte DANAS? Srpska policija, ili kosovska? Zbilja ovakve izjave vredjaju razum. Uz to jedna neverovatna konstatacija: "većina političkih aktera u Prištini rukovodi podzemljem." , koju izgovara novinar, direktor Radio Beograda, govori o tome da se za racun vlasti moze ovde izgovoriti SVE, bez ikakve odgovornosti. Ima li gdin direktor dokaza za ove svoje tvrdnje?

  2. ,,SVA SREĆA, Pa ima I ,,NEKH TAMO VELIKIH PatriJota,SrBske nacije,KOJI,,USPEŠNO,Pomažu,,U BIZMISU,Koji ih je i doveo na NA,,,ZAVIDNE ,,POLOŽAJE A Sve se, Po Modus operandiju ĆUŠNULO,po OBIČAJU POD SVE VEĆI,patrIJotski,,ćilim,, jer i ovde tek,srećom,opet slede,,izbori,,a glavna,,platforma ,,ista,,pljuvanje u dalj,i ,,one,, od pre,,spasitelja,,.

  3. SVE izjave naših političara i zvaničnih predstavnika 20 godina unazad su ZA UNUTRAŠNJU upotrebu, posebno sadašnjih gospodara – samo nam prenose šta im je ko rekao i kao nas vole, a od toga NIKAKVE VAJDE !!!

  4. @baka

    Dokazi za kriminalnu proslost i sadasnjost mnogih aktuelnih albanskih politicara? Prosetajte bakice do Haradinajeve kuce i sve ce vam biti jasno. Nego bakice, a od koga se cuvaju te crkve i manastiri na Kosovu? Od marsovaca? Ko je ranije palio i unistavao te crkve i manastire? Mozda nisu marsovci nego eskimi? Ili mozda ipak isti ovi koji bi danas da ih "stite" i da ih proglase prvo za "zajednicku bastinu" a malo kasnije i za "ilirsko-albansku" kako je vec naznaceno na pojedinim sajtovima "drzave kosova"?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.