Mihajlović: Peti oktobar jedan od najvažnjih datuma u novijoj istoriji Srbije

Ostavite komentar


  1. … da, ali su produžene ruke Šešelja i Miloševića, Mitevića i Milanovića i dalje na delu, na nesreću i sramotu ovog naroda.

  2. E još da sada organizuješ proteste i da srušite ovu monstruoznu vlast, koja ni po čemu nije bolja od Miloševićeve. Tebi Zoko, još mnogi vjeruju, nisi se libila da kažeš šta misliš. Možda će te šef ukloniti, ali se ti i još poneki ne date.

  3. Sramota i bruka
    To je najcrnji dan u istoriji Srbije.
    Srbija je opljackana
    Jel Labus, Dinkic, Vlahovic, Draskovic, kostunica i ostali pajtasi ulaze u istoriju Srbije
    5 oktobar je crni dan za Srbiju

  4. Divno. Ministar u vladi koja je naslednik politike Slobodana Milosevica smatra 5.oktobar istorijskim datumom. Tesko nama

  5. Zar je moguce da je ivo izjavila a onda se sa protesta uglavila u koju stranku a sada ministruje uz pomoc sns.

  6. Teško je poverovati Zorani Mihailović da je 5.oktobra kao i stotine hiljada drugih građana bila na protestu ispred Skupštine Srbije, ili se kaje što je podpredsednica SNS-kao ministar današnje kontroverzne vlade, što znači (raskol stranke) na putu ali je tačno da građani nisu zadovoljni što su očekivali onda je drugi 5.otobar ne izbežan u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.