Mihajlović: SNS nikad neće imati koaliciju sa bahatošću, ličnim interesima i korupcijom

Ostavite komentar


  1. SNS je upravo sinonim za bahatost, lične interese i korupciju, tako da zaista nema potrebe da deli svoje resurse sa koalicionim partnerima. Odličan primer bahatosti mogao se videti na snimku izbacivanja Bajatog sa sastanka.

  2. „Srpska napredna stranka (SNS) ima koaliciju sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS), ali nema koaliciju sa bahatošću, ličnim interesima i korupcijom“ Upravo su to glavne karakteristike SNS funkcionera na svim nivoima vlasti.

  3. Opozicija nije svesna da je predsednik Vucic najranjiviji kada bi se permanentno ukazivalo na njegov uticaj u fudbalu i kosarci -tj.nevidjeni marifetluci koje sprovode njegovi ljubimci u kk i fkCZ .Ogromni fondovi ,postavljanje svojih ljudi u oba Saveza ,kontrola sudija ,veze i to poslovne sa navijacima itd itd..Ali ,posto je i Djilas zvezdas to se namerno ne koristi.I zato nemaju ni 2%.

  4. Jao bre kako vam ne dosadi? Klonirani AV u suknji, iz sve snage nas ubeđujete da verujemo vama a ne svojim očima? Neverovatno.

  5. „Mihajlović: SNS nikad neće imati koaliciju sa bahatošću, ličnim interesima i korupcijom“
    PA TO VAM JE LIČNA KARTA!

  6. Mislio sam da ces da malo zmucis kad promenis resor, ma jok.Vec si usla u srednju dob a ne znas kad si dosadna, Dosana da boli.

  7. Dakle, SNS stavio monopol, metn’o šapu na bahatost, lične interese i korupciju. Ako moja pamet dovoljno dobro razume ovaj naš srpski, maternji, jezik. Onda je to olakašanje. Sad je skroz jasno. Svi drugi ima da budu poštenjačine, a samo esenesu je dozvoljeno da bude nepošten. Sami priznali, verovatno, u želji, da narod zna ko je kriv. Oni, esenesovci burazeru.
    Nego, da iskoristim priliku. Pitah onomad šta je sa Yugorosgazom? U upravi sede tri stranca i jedan naš – i to Bajatović. Kupuju gas od Srbijagasa (javno preduzeće), dozidaju cenu i prodaju ga srbiji niže od Pojata (privatno preduzeće). A, ministarka?

  8. Hajde ako smeš smeni Bajatovića i onog fantomskog direktora koji se izgubio u prostoru i vremenu i kojeg ne može niko da nađe. Naravno da ne smeš.

  9. to sve već sada imate. pogotovo se to može reći za vas gospođice, vi ste sinonim za te tri stvari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.