Napad na Borka Stefanovića nije presedan

Danas analiza: Poslednjih godina zabeleženo više incidenata u kojima su meta nasilja bili predstavnici opozicije

Ostavite komentar


  1. Svako nasilje je za osudu, ali spisak incidenata i prebijenih nije bio ništa manji ni za vreme Đilasa, Tadića… Naprotiv.

    1. Нема али Снежана, не сме бити пребијања и вербалног нападања. Да је теби разбијена глава само зато што другачије мислиш дали би рекла добила сам батине али…. Не сме да буде никакво али. Насиље сваке врсте мора да стане и против тога морају да се боре грађани јер држава неће.

      1. U pravu ste u potpunosti, ali mora da postoji to „ali“. Iz teksta argumentovano proizilazi da je najmanje jedan napad lažiran. Stoga, samo činjenice, da ne bi imali olako (samo)proglašene žrtve iz ko zna kakvih pobuda.

  2. Da me neko nekazni i ja bih ih bio i to gratis, i još puno njih.
    Sve sama bagra umišljena, tupavci.

  3. A to sto javnost ne zna da je policajac pritrcao u pomoc Borku Stefanovicu kada je bio napadnut i da je tada i on dobio udarac, to nikom nista. Taj deo su izostavili.

    1. Вуче, Вероватно ће и тај храбри полицајац проћи као нишка жандармерија.

  4. Šokirana sam da Danas nije uvrstio napad i otmicu Stefana Cvetkovića, novinara iz Bele Crkve, koji je istraživao ubistvo Olivera Ivanovića!! Stefana su takođe šamarali i tukli štanglom!

  5. A sta cemo sa Borkom Josifovskim kome je ekipa sa slike unistila zivot? Kako taj napad da kvalifiujemo? DS nije tukao, oni ti samo oduzmu posao i zaplene kucu i imovinu, to je nista.

  6. Nažalost ovakvih napada će biti sve više i više, nadajmo se da neće biti i gore. vođa više nema načina da diže sebi rejting i jedino što mu je preostalo je da utre strah u kosti svima koji su protiv njega da ih neutrališe na taj način. To nažalost pali u manjim sredinama ali nadam se da u većim naseljima ljudi neće toliko uplašiti da ni na izbore ne izađu. Samo hrabro, ovaj neće lako otići sa vlasti, spreman je na sve da ostane na vlasti.

    1. Mislim da vam je logika pogresna. Borko je taj ko je dobio medijsku paznju. To govori i Tadicev nezadovoljni izraz lica. A gde je bio onaj otporas Milivojevic da zastiti svog gosta?Zar je Borislav usao sam u MZ?

  7. Danas analiza: Poslednjih godina zabeleženo više incidenata u kojima su meta nasilja bili predstavnici opozicije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.