Obradović: Nema slobodnih izbora

Ostavite komentar


  1. Boška Obradović učio da bude patriota i srpski domaćin, a on postao sluškinja Dragana Đilasa

  2. Izgleda da je Bosko siguran u svoj debakl na izborima i zato sada nalazi izgovore i prica o nekim nefer uslovima

  3. Pa,ono jest Boško u pravu.Kad imaš 0,3% podrške,onda ti sve smeta, i ništa ne odgovara,pa je bojkot jedino rešenje.Nego, nikako da čujemo kako bi Bole rešio probleme u Srbiji,osim što bi hapsio,tužio i sudio,znači Veseljko univerzalac.

      1. Baba,šta ti znaš šta je “požarni“?Ajde iš,zaslužuješ onu ukradenu čokoladicu sa benzinske pumpe.

  4. Bosko to obijanje kucnih pragova u Paracinu radi opozicija a I zaposljavaju se osobe uz datu rec da ce da glasaju za njih a I ti si naravno tu tacno znas sta se radi imas praksu

  5. Folirantu, nije ovo o tebi, ni o slobodnim izborima, vec o tome da bi svako kome je njegov narod i drzava vaznija od licnog interesa (dolaska na vlast) na ove izbore izasao pre nego na bilo koje, da bi bio u Narodnoj skupstini i sprecio izdaju KOSMET-a kroz izmenu Ustava. Skrivas se iza “bojkota”, da pustis AV da ima vecinu da nesmetano potpise izdaju.

  6. Opet smo čuli šta „nije dobro “ u politici Vučića, a gde je plan Za KiM, za strane investicije, pa neće valjda da ih sve otera Obradović, a teškom mukom smo ih privukli?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.