Ko profitira, a ko gubi od sve organizovanijih i uspešnijih akcija opozicije u Skupštini?

Ostavite komentar


  1. Djukanoviću pogodio si kao prstom u d..e. Sram vas bilo bagro naprednjačka.

  2. Pitanje za urednika Danasa, jel to onaj isti Dragoljub Andjelkovic koji nije izbijao sa Pink tv, a sad prica i pise nesto drugo za Danas…

  3. A jeste baš uspešno. Uspešno se posvadjaju svaki dan,ili medjusobno,ili sa nekim iz vlasti.

  4. Opozicija dobija u skupštini ali gubi na biralištima. Građani su sve nezadovoljniji ponašanjem opozicije

  5. Kakve uspešne akcije,dva meseca nisu dolazili na sednice koje su sami tražili,od 61 potpisanih,37 glasalo za smenu Gašića.

  6. A kada su te uspešne akcije bile,u skupštini je cirkus uglavnom. Juče Ćuta izbačen. Gašić nije smenjen. Šta su uspeli? Da dobiju platu samo,ništa više

  7. U skupštini treba da se radi tako da narod profitira,a ne političari. Od akcija opozicije,ne profitira niko. Nema uspešnih akcija opozicije

  8. Opozicija je pokazala strašnu neozbiljnost u skupštini. Ne znam ko piše ove tekstove,ali treba da pogleda sednice kada se prenose. Govora o uspehu tu nema.

  9. Kakva organizacija u skupštini,pa ne mogu kvorum da obezbede,o čemu govorite? Opozicija je izgubila čak i ono što je mislila da je prilika da se čuju.

  10. Skupština je običan cirkus. Pratila sam je zbog smene Gašića,i mogu reći da je veliko razočaranje. Opozicijo ja se ponaša vrlo neozbiljno,i težište im je na protestima,a ne u skupštini,a to je greška. Zakoni se menjaju u skupštini.

  11. Skupština u Srbiji nikada nije bila dostojanstvena kao nazapadu,ali sada je zaista vašar! Niko tu nema uspešnih akcija,još vlast svoje i ispuni šta je naumila,ali opozicija nikakvu dubinu nema. Kao da sve glume,tako izgleda

  12. S obzirom na ogranicenost opozicije ne cudi me sto ne shvataju da svojim ponasanjem pokazuju koliko su jadni, bedni i neozbiljni.

  13. Opozicija dobija sigurno nesto od ovih protesta. Jadan narod sto misli da se opozicija zalaze za srpski narod…

  14. Sve sto je Martinovic reko, opozicija je iskoristila kao dobar marketing

  15. Iako odrzavaju proteste i teraju narod na odrzavanja protesta, vidimo koliko ljudi izlazi na njihove proteste

  16. Na žalost,nema tu ni organizacije ni profita. Opozicija je nesložna i neorganizovana,i neće ni da se potrudi. Sva pažnja im je usmerena na ulicu,a tu su protesti propali.

  17. Situacija u skupštini je smešna,i opozicija nije uradila ništa po pitanju onoga što se očekivalo. Kao da svi rade za Vučića

  18. Martinović je udaljen,da bi se glasalo za smenu Gašića,i da već jednom cirkus bude gotov. Nije to uspeh nikakav,to je sramota opozicije,koja je imala 37 glasova poslanika u svoju korist. A 62 bilo na zahtevu za smenu. Znači ni to ne mogu da urade,da stisnu dugme.

  19. Kakav uspeh šetamo dva meseca po ulici kao budale,oni od 60 potpisa,obezbede 37 glasova. Niko tu nije opozicija,svi oni rade za Vučića,a ti narode glupi,šetaj za njima ko stado.

  20. Opozicija opet ispalila narod. Nakon dva meseca cimanja po ulicama,oni ne obezbede ni 40 potpisa opozicije! Pa ako meni nije teško da idem x kilometara subotom,kome je problem da stisne taster za glasanje? Čemu onda sve ovo,kad u finalu zeznu stvari

  21. Još jednom broj botova u komentarima govori koliko je ova analiza tačna. Interesantno je kako se kroz botove može videti panika AV. Bravo za opoziciju!

  22. Broj sihronizovanih botovskih komentara od pre 08.00h, govori u prilog stavovima iznetim u tekstu. Bravo za Danas

  23. Zanimljiva koreografija dverjana, dssovaca i zanoktičana. Veoma zanimljiva.
    Jako je bitno da na sledećim izborima u Beogradu, aktuelna vladajuća većina i sa njima u zbiru nema preko 50 %.

  24. Da dodam, botovi vladajuće koalicije, džaba svi glupi komentari, bez obzira na usklađivanje. Jadni su i providni.

  25. Sve ovo je radio DJB – Sasa Radulovic svojevremeno, ali je bilo dzabe. Treba videti sta sada pricaju, pa „prepisati“, jer oni su pod blokadom od strane svih medija danas, te se njihov glas, nazalost, ne moze cuti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.